Skip to content
Events

Crepe City komt naar Berlijn

16 oktober 2022 19:54
Crepe City komt naar Berlijn

Berlijn heeft er eventjes op moeten wachten maar nu is het eindelijk zo ver, het groote sneaker festival Crepe City komt op zondag 13 november 2022, naar Berlijn. Het evenement wordt gehouden in de Festsaal in Kreuzberg. Vanaf 12.00 uur tot 18.00 uur ben je welkom op het terrein, tenzij je early entrance hebt, dan mag je al om 11.00 uur naar binnen.

Meer dan 100 verkopers bieden de zeldzaamste en meest gewilde paar sneakers aan. Gedurende de dag worden er talkshows georganiseerd en kun je genieten van streetfood. Lees hier meer over het evenement!

Crepe City

In 2009 vond de eerste editie van Crepe City plaats in Londen en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste sneaker festivals van Europa. Op Crepe City komen sneakerliefhebbers, verzamelaars en resellers samen, waardoor het dé plek is geworden voor iedereen met dezelfde passie: liefde voor sneakers.

Crepe city Berlijn
Foto’s van Crepe City

Als je voor gewone sneakers komt dan ben je op het verkeerde adres, de paartjes die aangeboden worden op Crepe City zijn limited editions en speciale ontwerpen, waardoor ze tot de meest gewilde schoenen ter wereld behoren. Grote merken als Nike, Jordan en Yeezy zul je op het evenement tegen komen. Krijg een indruk van Crepe City hieronder!

Crepe City Berlijn

Wat kun je verwachten van Crepe City Berlijn? In ieder geval een hoop gewilde en gehypte sneakers en streetwear! Resellers uit heel Europa zullen op het evenement aanwezig zijn, met speciale gasten uit de UK! Ze bieden de meest gewilde silhouetten aan zoals Dunks, Air Jordan 1 en Air Jordan 4, New Balance 550 en 2002R, maar ook Yeezys mogen niet ontbreken. Net als de ontwerpen van Travis Scott, Off White, Aime Leon Dore en Sacai.

Naast het rondsnuffelen tussen de sneakers, kun je dansen op de muziek van verschillende dj’s die tijdens het evenement draaien en zullen er verschillende talkshows gehouden worden om te connecten met de community. Maar dit is nog lang niet alles! Je kunt meedoen aan verschillende games en giveaways, die gehouden worden door onder andere StockX.

Last but not least zal er de lekkerste streetfood beschikbaar zijn om even tot rust te komen zodat je vervolgens je zoektocht weer voort kan zetten.

Crepe City Berlijn

Tickets

Het evenement Crepe City zal gaan plaatsvinden op 13 november 2022. Tickets voor het festival zijn nog beschikbaar. Er zijn twee verschillende tickets in de verkoop, eentje met early entrance om 11.00 uur ’s ochtends die kost €15,00 en wanneer je vanaf 12.00 uur naar binnen wilt kost een ticket €10,00. Om 18.00 uur is het evenement afgelopen en is het helaas weer wachten tot de volgende.

Als partner van Crepe City zullen ook wij met iets speciaals komen. Download daarom vooral de Sneakerjagers app om op de hoogte te blijven, want dit wil je niet missen! Zien we jullie op 13 november in de Festsaal in Kreuzberg?

Crepe City
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date