Skip to content
Events

Crepe City komt dit weekend naar Nederland

25 juli 2022 13:39
Crepe City komt dit weekend naar Nederland

Europa’s grootste sneaker festival Crepe City komt aanstaande zondag, 31 juli 2022, naar Nederland. Van 12:00 uur tot 18:30 uur staat de NDSM Loods in Amsterdam vol met sneaker stands. Ook vind je hier kraampjes met streetwear en accessoires van merken als Supreme en Palace. Gedurende de dag worden er talkshows georganiseerd en staan er streetfood tentjes. Er zijn nog tickets beschikbaar.

Crepe City

Crepe City staat sinds 2009 bekend als een van de grootste sneaker events van Europa. De eerste edities van het event werden gehouden in Engeland. In 2022 komt Crepe City voor het eerst naar Nederland. Met meer dan 150 sneaker stands, belooft het een groot succes te worden.

Tijdens het event kunnen er een hoop sneakers bekeken, bewonderd en gekocht worden. Met een breed aanbod aan vintage sneakers, exclusieve releases en stands waar jij jouw sneakers kunt laten customizen, is er voor iedereen wel wat te vinden. Naast sneaker resellers, staan er ook stands met streetwear en sneaker gerelateerde accessoires. Hier vind je items van merken als Supreme, Palace, BAPE en andere hype merken. Ook worden er gedurende de dag talkshows georganiseerd en draaien dj’s de lekkerste tunes.

Crepe City Amsterdam
Foto’s Crepe City

Het event vindt dit weekend plaats in de NDSM Loods in Amsterdam. Op zondag 31 juli 2022 staat de hal vol met duizenden sneakers van merken als Nike, adidas, New Balance en velen meer. Van deadstock sneakers tot aan vintage OG paartjes, voor iedere sneaker liefhebber zit er wel wat tussen.

Voorgaande edities

Crepe City werd in 2009 voor het eerst in London georganiseerd. Sindsdien heeft het event verschillende edities binnen en buiten Engeland georganiseerd met steden als Birmingham, Wembley en Manchester als host. Afgelopen maand, 26 juni 2022, werd het event voor het eerst georganiseerd in Glasgow, Schotland, en in september staat het festival in Birmingham.

Crepe City Amsterdam
Crepe City Amsterdam

Sinds de eerste editie in London, 2009, is Crepe City uitgegroeid tot een van de grootste sneaker festivals van Europa. Al meer dan tien jaar is het event dé plek voor sneakerliefhebbers, verzamelaars en resellers. Tijdens de events worden de meest zeldzame en geliefde sneakers aangeboden en praten sneakerfanaten over hun passie in de talkshows gedurende de dag.

Kort na de editie van Sneakerness in juni 2022, is Amsterdam dit weekend de host van Crepe City. Aanstaande zondag staat de NDSM Loods in Amsterdam vol met sneakers, kleding items en streetfood tentjes. Met namen als Prime 030, Outsole en Approved Sneakers, kun je dit weekend de beste sneakers bezichtigen. Ook zijn er kraampjes met sneaker gerelateerde accessoires en staan jouw favoriete customizers klaar om jouw sneaker te designen.

Praktische informatie Amsterdam

Het event staat gepland op 31 juli 2022. De deuren openen om 12:00 uur en het festival sluit om 18:30 uur. Op de locatie staan verschillende streetfood tenten waar je jouw favoriete snacks kunt halen, met ook vegetarische opties. Kinderen onder de 10 jaar hebben gratis toegang wanneer zij met een ouder komen. Een ticket kost €12,00.

Het event vindt plaats in de NDSM Loods. Dit is een evenementenlocatie in Amsterdam-Noord en is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal gaat er om de vijf minuten een pont (F4) naar de werf. Ook is de locatie gemakkelijk met auto te bereiken en zijn er genoeg parkeermogelijkheden. De centrale ligging maakt het de ideale activiteit om te combineren met het bezoeken van de Patta of Solebox winkels in Amsterdam.

Er zijn nog tickets verkrijgbaar. Via de site van Crepe City scoor jij jouw tickets. Let op: de eerste tijd optie is al uitverkocht en ook de laatste tickets gaan hard. Klik op de knop hieronder om jouw tickets te scoren. Tot zondag!