Skip to content
Upcoming

Creëer jouw eigen Reebok Club C in samenwerking met Size?

6 oktober 2020 09:58
Creëer jouw eigen Reebok Club C in samenwerking met Size?

Creëer jouw eigen Reebok Club C in samenwerking met Size?. De Club C sneaker van Reebok kan jij nu helemaal eigen maken door de verf die bij de sneaker zit. Dus hou jij het rustig op de sneaker of ga je all the way? Vanaf donderdag 8 oktober kan je dit paartje scoren bij Size?.

Size? is opgericht in 2000 en bestaat dit jaar dus 20 jaar. Size? begon als bedrijf dat voornamelijk het nieuwste en beste wilde geven op gebied van sneakers. Eerst was dit alleen in London, Manchester en Brighton maar al snel groeide dit uit tot door heel Europa. Ze staan niet alleen bekend om het beste aanbod van de mooiste sneakers, maar zij komen ook vaak met collabs. Zo nu dus ook met Reebok.

Size? X Reebok Club C ‘Self Dye’

Size? slaat de handen in een met Reebok. Je kan jouw eigen Club C sneaker creëren door middel van de verf die bij de sneaker zit. De sneaker heet dan ook niet voor niks ‘Self Dye’. Je kan de sneaker zo mooi maken als dat jij zelf wil, je krijgt een compleet witte sneaker die jij met de kleuren blauw, rood, geel en paars kan versieren.

Op donderdag 8 oktober vanaf 09:00 kan je de Size? X Reebok Club C ‘Self Dye’ scoren bij Size?. Er zal een prijskaartje aanhangen van €80,-. Je kan hieronder de sneaker checken. Als je altijd op de hoogte wil blijven kan je een kijkje nemen in de releasekalender of ons volgen op social media.


Size? X Reebok Club C 'Self Dye'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Size? Reebok Club C self dye
Size? Reebok Club C
Images by: Size?