Skip to content
Newsfeed

Creëer jouw Converse By You met 25% korting tijdens Singles Day

11 november 2023 08:07
Creëer jouw Converse By You met 25% korting tijdens Singles Day

Converse pakt uit met een speciale aanbieding ter ere van Singles Day. Van 11 november 2023 tot en met 13 november 2023 kun je jouw eigen Converse By You creëren met 25% korting. Met het By You-programma kun je diverse sneakermodellen van het merk volledig naar jouw voorkeur aanpassen, zodat ze perfect aansluiten bij jouw eigen stijl. Het beste cadeau om jezelf eens flink te verwennen!

Met Converse By You heb je de mogelijkheid om een ontwerper te zijn, waarbij je de kleuren en materialen van een silhouet volledig kunt aanpassen. Modellen zoals de All Star Move, Run Star Hike, Chuck 70, Bosey Boot en Lift Platform zijn allemaal aanpasbaar gemaakt, je kunt kiezen uit verschillende soorten leer, textiel en zelfs denim. Je hebt de vrijheid om zo expressief te zijn als je maar wilt.

De mogelijkheden zijn eindeloos om een unieke en persoonlijke sneaker te creëren die jouw stijl en creativiteit perfect weerspiegelt. En het beste van alles is dat je op Singles Day kunt profiteren van een korting van 25% op jouw eigen ontwerp.

Ontwerp jouw Converse By You nu met 25% korting via de button hieronder. Wees er snel bij! Want de actie loopt maar tot en met 13 november 2023. Vergeet ook niet de Sneakerjagers app te downloaden om zo geen enkele sneakerrelease meer te missen!