Skip to content
Upcoming

Een eerste kijk naar de nieuwe CPFM x Nike Dunk Low

5 oktober 2020 19:57
Een eerste kijk naar de nieuwe CPFM x Nike Dunk Low

Het is een tijd geleden dat Cactus Plant Flea Market (CPFM) en Nike samen een sneaker hebben uitgebracht. De laatste uitgaven was in mei 2019 waarbij de twee een Air VaporMax uitbrachten. De geruchten gingen al een tijdje rond dat CPFM en Nike samen aan het werken waren aan een Dunk Low en hebben we nu eindelijk de eerste beelden.

Cactus Plant Flea Market is in 2015 opgericht door ontwerper Cynthia Lu en is in de laatste jaren uitgegroeid tot een van de meest gewilde merken. CPFM is erg mysterieus en wilt dit duidelijk ook zo houden. Met maar beperkte oplagen en een drop eens in de zoveel tijd is alles ook binnen no time uitverkocht. De designs van CPFM zijn erg kinderlijk en bijna met de hand getekende afbeeldingen van smiley’s. Het merk is snel ontploft nadat artiesten zoals A$AP Rocky en Kanye West kleding gingen dragen van het merk.

CPFM x Nike Dunk Low

De sneaker is enorm anders dan wat iedereen in gedachten had. Voordat deze beelden naar buiten kwamen, waren er alleen nog maar mockups waarbij er felle kleuren werden gebruiken met de iconische smiley op de hiel. Er is te zien dat de basis van de sneaker is gemaakt van wit/grijs leer en is versierd met enorm veel kristallen. Iets wat niemand had verwacht. Onder het bovenwerk bevind zich nog een witte midsole. De sneaker is dus erg simpel, maar enorm opvallend.

Een releasedatum voor de CPFM x Nike Dunk Low is nog niet bekend. Bekijk hieronder de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

CPFM x Nike Dunk Low
CPFM x Nike Dunk Low
Photo by Assembled_Mass_