Skip to content
Upcoming

CPFM en Nike werken samen aan een Air Force 1

18 augustus 2020 16:21
CPFM en Nike werken samen aan een Air Force 1

CPFM (Cactus Plant Flea Market) en Nike zijn niet onbekend met elkaar en hebben al meerdere malen samengewerkt. Zo kwam in 2019 de CPFM x Nike Vapor Max uit en had CPFM een keer een eigen Nike ID optie voor de Air Force 1.

Cactus Plant Flea Market is opgezet in 2015 door Cynthia Lu die eerst als assistent werkte voor Pharrell Williams. Het merk is bij veel mensen niet bekend en dat is ook niet gek, want CPFM houdt zich flink onder de radar. Met het vermijden van de pers en een minimale website is er bijna geen knoop aan te hangen. Pharrell Williams droeg een van de eerste producten van het merk tijdens een van zijn shows en veel mensen dachten dat het merk van Pharrell zou zijn. Tijdens de show riep Pharrell tijdens een van zijn shows “CACTUS” en mensen begonnen samen te stellen dat ‘Cactus’, ook bekend als Lu’ het brein was achter het merk. Sindsdien schoot de interesse van veel mensen omhoog en is het merk enorm populair geworden.

CPFM x Nike Air Force 1

Sneaker insider PY_RATES laat weten dat er een witte en een zwarte colorway uit zullen komen. Op de midfoot van de sneaker komt de tekst “JUST DO IT” met het CPFM smiley op de hiel. Het bovenwerk is zoals bijna alle Air Force 1 releases gemaakt van leer. De witte colorway heeft een grijze Swoosh, veters en midsole gekregen terwijl dit bij de zwarte colorway wit is.

Een release datum is nog niet bekend gemaakt voor de sneaker dus zouden we nog even moeten wachten op meer informatie en foto’s. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen.


CPFM x Nike Air Force 1
Image by PY_RATES