Skip to content
Newsfeed

Corteiz en Supreme komen voor het eerst samen in 2024

21 december 2023 13:05
Corteiz en Supreme komen voor het eerst samen in 2024

Het Londense merk Corteiz komt in 2024 voor het eerst samen met Supreme. In het afgelopen jaar heeft het merk veel populariteit gekregen na de release van drie Corteiz x Nike Air Max 95 colorways. Recent verschenen de eerste beelden van Corteiz x Supreme pop-ups met de Corteiz’ welbekende quote ‘Rules The World’.

Corteiz, ook wel bekend als CRTZ, is een van de merken die dit jaar viraal ging. Het merk werd in 2017 opgericht door Clint Ogbenna in het westen van Londen. De tijdloze designs zijn in korte tijd razend populair gegaan, in het bijzonder het Alcatraz design dat inspiratie haalt uit het eiland Alcatraz in San Francisco waar een van de zwaarst beveiligde gevangenissen ter wereld staat.

De welbekende print is ook te zien op de billboard in Londen, samen met het logo van Supreme. Onder de Alcatraz print is de quote ‘Rules The World’ geplaatst, de slogan van het Britse merk. Voor nu is het nog niet bekend wat de samenwerking ons gaat brengen. Kijkend naar het werk van Corteiz en het DNA van Supreme kunnen we graphic tees en hoodies verwachten.

Oprichter Clint is al langere tijd betrokken met Supreme. In de Instagrampost die hij recent plaatste, is hij te zien in de Supreme x The North Face ‘By Any Means Necessary’ Nuptse jacket uit de FW15 collectie. Ook is de designer regelmatig te zien in de items van Supreme.

De Corteiz x Supreme samenwerking heeft nog geen officiële foto’s of releasedatum. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates omtrent deze samenwerking.

Corteiz x Supreme 2023
Corteiz x Supreme 2023
Corteiz x Supreme 2023
Corteiz x Supreme 2023
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date