Skip to content
Upcoming

Converse x Louie Lopez 2 year anniversary

8 januari 2021 09:30
Converse x Louie Lopez 2 year anniversary

Amerikaanse skateboarder, Louie Lopez viert dit jaar zijn 2e anniversary van zijn samenwerking met Converse. In 2019 werkte de twee voor het eerst samen aan een skate schoen. Dit moet gevierd worden en dat doen we natuurlijk met een nieuwe release. Morgen, 8 januari dropt de Converse x Louie Lopez in 2 nieuwe colorways.

Gedragen en ontworpen door, icoon en onderdeel van de skateboarding groep Cons, Louie Lopes. Zijn sneakers in samenwerking met Converse zijn geïnspireerd op het uiterlijk van tennis sneakers. Louie heeft de sneaker gemaakt voor skaters en wil zorgen voor een stabiele, comfortabele ride en goede landing. Net zoals vorig jaar, krijgen we ook dit jaar weer een nieuwe sneaker, om zijn anniversary te vieren. De sneakers van Converse x Louie Lopez shop je HIER. Lees verder over de nieuwe release.

Converse x Louie Lopez

Converse x Louie Lopes 2021

Morgen, 8 januari 2021 wordt zijn 2 jarige anniversary gevierd met een nieuwe drop. Deze drop bevat 2 sneakers. Een licht beige en een zwarte. Zoals in de vorige releases, heeft hij ook nu suede gebruikt op het bovenwerk. Dit heeft hij het suede alleen op de beige gebruikt. Verder wordt deze sneaker afgemaakt met meerdere beige details, zoals de veters en geborduurde logo. Dit allemaal gebeurd op een witte zool.

Op het zwarte model is dit keer geen gebruik gemaakt van suede, maar van leer. Het zwarte ledere bovenwerk heeft een wat matte look, wat de sneaker extra stoer maakt. Net zoals bij het beige model, heeft de sneaker een witte zool gekregen. De details op het bovenwerk zijn ook zwart gemaakt. Hier hebben we het over het geborduurde Converse logo en de veters. Als laatste zien we de naam L.Lopez in goude letters op de zijkant gedrukt. Bekijk alle twee de sneakers en zijn details hier onder!

De sneakers zijn verkrijgbaar via op de Converse site en zullen rond de €70 kosten. Houd de Sneakerjagers blogs en Instagram in de gaten, om nooit een nieuwtje te missen. Check onze sneaker release kalender voor alle aankomende sneaker releases!

Louie Lopez X Converse 'Beige'

170500C · Prijs vanaf €73,-

Naar alle aanbieders

Louie Lopez X Converse 'Black'

170499C · Prijs vanaf €37,-

Naar alle aanbieders
Converse x Louie Lopez