Skip to content
Newsfeed

De Converse x GOLF WANG Chuck 70 Python zal binnenkort droppen

2 maart 2022 20:33
De Converse x GOLF WANG Chuck 70 Python zal binnenkort droppen

Converse en GOLF WANG zijn terug met een nieuwe samenwerking. Deze keer heeft Tyler, the Creator, de Chuck 70 in een nieuw jasje gestoken. Hij brengt hiermee zijn liefde voor exotische prints en luxe mode tot een uitdrukking. De Python komt in twee colorways, blauw en roze. Beide zullen releasen op vrijdag 4 maart 2022 om 10.00 uur op de website van Converse.

In de zomer van 2017 lanceerde Taylor, the Creator, samen met Converse een nieuw ontwerp voor de Converse One Star. Het bloemendesign op dit model is kenmerkend voor de GOLF le FLEUR* collectie. Inmiddels zijn er verschillende ontwerpen voor de collectie gereleased.

Voor de Chuck 70 heeft hij opnieuw zijn liefde voor prints terug laten komen. Zo is er bij de twee colorways het klassieke canvas verruilt voor de textuur van slangenleer. Daarnaast is de witte traditionele buitenzool vervangen door een doorschijnende.

De kleuren die gebruikt zijn, zie je op het gehele ontwerp terug. De sneakers zijn daardoor een echte eyecatcher. Op de inlegzool staat het logo van GOLF WANG en het Converse logo staat op de hiel en op de binnenkant van de tong.

Wil je dit paartje scoren? Zet dan vrijdag 4 maart voor 10.00 uur je wekker! De Converse x GOLF WANG Chuck 70 Python zal releasen op de website van Converse en zal €120,- kosten.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste releases hou dan vooral onze release kalender in de gaten en volg Sneakerjagers op Instagram en Facebook!

Converse x GOLF WANG Chuck 70 Snake
Converse x GOLF WANG Chuck 70 Python
Converse x GOLF WANG Chuck 70 Zijkant
Converse x GOLF WANG Chuck 70 Snake Roze
Converse Chuck 70 Snake
GOLF WANG Chuck 70 Snake
Converse x GOLF WANG Chuck 70 Snake blue
Converse x GOLF WANG Chuck 70 Snake Blauw
Converse x GOLF WANG Chuck 70 Python
Converse x GOLF WANG Snake
Converse x GOLF WANG Chuck Snake
Converse Chuck 70 Python blauw
Converse x GOLF WANG Chuck 70 Snake
Converse x GOLF WANG Chuck 70 Snake
Converse x GOLF WANG Chuck 70 Detail