Skip to content
Upcoming

Converse x AMBUSH CTAS DUCK BOOT dropt 14 januari

13 januari 2021 17:14
Converse x AMBUSH CTAS DUCK BOOT dropt 14 januari

Converse meets high fashion. Opnieuw werken Converse en AMBUSH samen aan een sneaker. Al eerder zagen we een erg opvallende sneaker, maar ook dit keer zal je niet onopgemerkt over straat kunnen! De Converse x AMBUSH Ctas Duck Boot dropt 14 januari, om 10:00 uur bij Converse.

Na het succes van AMBUSH in samenwerking met Nike Dunk High, is AMBUSH bekender dan ooit. AMBUSH is in 2008 opgericht door de Japanse designers Yoon en Verbal. Opnieuw werken Converse en AMBUSH samen. De vorige drop was ook een Converse x AMBUSH Ctas Dunk boot, maar dan in een zwarte kleur. De waterproof ‘boot’ komt dit keer in een opvallende blauwe kleur.

Naast deze drop, zien we nog een Converse x AMBUSH sneaker release. 14 januari dropt namelijk ook de Converse x AMBUSH Chuck 70 Fuzzy High Top.

CONVERSE X AMBUSH CTAS DUCK BOOT ‘BLITHE’

De Converse x AMBUSH CTAS Duck Boot heeft een opvallende blauwe kleur gekregen over de gehele schoen. Het bovenwerk is voornamelijk gemaakt van canvas, zoals we gewend zijn van Converse. De blauwe veters zijn langer dan normaal en zijn rond om de enkel gewikkeld. Langs de veters zien we rubber. Het rubber, in de zelfde blauwe kleur, zien we ook over de zool. Deze zool loopt tot hoog op de boot door. Dit geldt ook voor de rubberen neus. Zoals altijd, is op de hiel is het Converse logo te zien. Hier boven staat “AMBUSH,” wat we ook zagen op de eerdere release van AMBUSH x Nike Dunk. Het Convers All Star logo aan de binnenkant van de boot is ook gemaakt van rubber. De schoen is volledig water dicht. Bekijk de afbeeldingen hier onder!

Met deze sneaker val je zeker op! Donderdag 14 januari om 10:00 dropt deze Converse x AMBUSH CTAS DUCK BOOT ‘BLITHE.’ De schoen is te krijgen voor een prijs van €160. Januari staat vol met nog vele andere, toffe releases. Deze vind je allemaal is de releasekalender! Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra sneaker content!

Converse x Ambush CTAS Duck Boot 'Blithe'

170589C · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders
CONVERSE X AMBUSH CTAS DUCK BOOT
CONVERSE X AMBUSH CTAS DUCK BOOT
CONVERSE X AMBUSH CTAS DUCK BOOT