Skip to content
Upcoming

Converse x 10 Corso Como Anniversary Pack

17 april 2018 13:15
Converse x 10 Corso Como Anniversary Pack

10 Corso Como Seoul, een legendarische boetiek in Seoul, Zuid-Korea, viert zijn 10 jarig bestaan. Om dat te vieren zijn ze een samenwerking aangegaan met Converse. Samen komen ze met een Anniversary Pack dat 4 Chuck 70s bevat, twee hoge en twee lage silhouetten.

De klassieke colorways black/white en de witte Chuck Taylor worden gebruikt als basis van de samenwerking. Als toegevoegde details bevatten de schoenen een Converse logo en 10 Corso Como hangtags aan de veters. Een kleine “10 years” in een handgeschreven lettertype, is te vinden op de zijkant van de tussenzool. Op de high-top silhouetten zijn leren Chuck Taylor patches te vinden en Corso Como’s handgetekende logo op de heel. De collaboratieve sneakers komen in een speciale verpakking, dat het helemaal af maakt. De collectie met 4 schoenen wordt op 19 april gereleased op de webshop van Converse en bij 10 Corso Como.

Check hieronder vast de foto’s van deze unieke sneakers en houd voor meer releases en actueel nieuws de releasekalender en de blogs in de gaten! Benieuwd naar meer sneaker releases deze week? Check ze allemaal hier!