Skip to content
Upcoming

Converse Run Star Hike Snake: 2 Spannende Colorways 🐍

25 februari 2021 19:00
Converse Run Star Hike Snake: 2 Spannende Colorways 🐍

Converse releast twee nieuwe colorways van het Run Star Hike model. Dit model staat bekend om de chunky zool die ook weer op deze designs zijn terug te vinden. Maar Converse doet er dit keer een schepje bovenop: ze experimenteren met de onderdelen en gebruiken aparte materialen voor dit design. Bekijk hier de exotische Converse Run Star Hike Snake!

Converse Run Star Hike Snake High Top

Converse Run Star Hike Snake: Design

Converse is helemaal los gegaan op het nieuwe model. We kennen Converse van de tijdloze All Stars die een stoffen upper hebben. Dit keer heeft de upper een leren look gekregen van slangenprint. Verder is opvallend dat de schoen geen veters aan de voorkant heeft, er is dit keer een rits gebruikt om de schoen aan- en uit te kunnen trekken. Zijn er dan helemaal geen veters? Jawel: deze zijn als versiering gebruikt op de achterkant van de schoen. Tenslotte bevatten de sneakers een dikke rubberen zool, die we gewend zijn van het Run Star Hike model.

Converse Run Star Hike High Top 'Nomad'

‘Nomad’ | 170056C

De colorway ‘Nomad’ heeft een warme bruine slangenprint gekregen. De zool heeft een bijpassende bruin-beige kleur met een zwart deel op de achterkant. Op de hak is de bekende Converse ster te zien in het wit. Ook het bekende ronde Converse logo op de zijkant is terug te vinden op de sneaker. Een leuk detail zijn de zwart met bruine lussen op de achterkant van de schoen. Hierdoor heen gaan de zwarte veters.

Converse Run Star Hike Snake High Top
170056C

Converse Run Star Hike Zip 'Nomad'

170056C · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders
Converse Run Star Hike Snake High Top

‘Engine Smoke’ | 170057C

Naast de bruine colorway is er ook een donkere variant te vinden: de ‘Engine Smoke’. De slangenprint dat voor dit design is gebruikt bevat donkerbruine, zwarte, witte en blauwgrijzige tinten. Al deze kleuren zijn ook weer terug te vinden op de andere onderdelen van de schoen. Zo is de zool grotendeels zwart gemaakt en de voorste helft donkerbruin. Het achterste deel van de zool is wit en bevat een bruine Converse ster. Het logo valt bij dit paartje wat minder goed op, deze is namelijk zwart gekleurd. De veters springen er goed uit doordat de witte kleur contrasteert met de donkere basis van de schoen.

Converse Run Star Hike High Top 'Smoked Engine'
170057C

Converse Run Star Hike Zip 'Engine Smoke'

170057C · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders

Deze sneakers zullen zeker een statement zijn onder je outfit. De details geven de schoen een luxe uitstraling. Kun je niet wachten om de Converse Run Star Hike Snake te bemachtigen? Het paar dropt op 26 februari 2020 om 10:00 uur voor €125 via Converse. Houd onze Sneakerjagers Releasekalender in de gaten om nooit meer een release te missen!

170057C
Converse Run Star Hike
Converse Run Star Hike
Images by Converse