Skip to content
Brand

Converse luidt de feestdagen in met Willy Wonka Chuck 70 colorways

7 december 2023 09:50
Converse luidt de feestdagen in met Willy Wonka Chuck 70 colorways

Op 6 december 2023 maakt de film ‘Wonka’ zijn debuut. De film is een prequel van de film ‘Charlie en de Chocoladefabriek’ en vertelt het verhaal van de jonge Willy Wonka en zijn weg naar chocolatier. Om de release van de film te vieren, heeft Converse een collab gepland.

In totaal zullen er vier silhouetten worden gelanceerd in de stijl van Willy Wonka x Converse. Jullie kunnen uitkijken naar twee Chuck 70-modellen in ‘Chocolate Swirl’ en ‘Oompa Loompa’, een All Star BB Trilliant CX in de kleurstelling ‘Gold’, en twee All Star Corduroy-modellen in ‘Deep Bordeaux’ en ‘Swirl’.

De opvallendste kicks zijn de twee Chuck 70-modellen in ‘Chocolate Swirl’ en ‘Oompa Loompa’. De laatste heeft een oranje canvas bovenwerk en heldergroene veters, terwijl de ‘Chocolate Swirl’ is voorzien van een bovenwerk van bruin leer en ‘chocolade-achtige’ swirls.

Elk paar is voorzien van een schuingedrukte Wonka branding. Naast deze paartjes zullen er ook nog drie Chuck Taylors met Easy-On-Tooling voor de kleinsten onder ons gaan droppen. Er is ook een kleine kledingcollectie met T-shirts, accessoires en joggingbroeken.

Alle sneakers zullen beschikbaar zijn vanaf 7 december 2023, rechtstreeks via Converse. Je moet rekening houden met prijzen variërend van ongeveer €75 tot €130, afhankelijk van het paartje dat je wil gaan shoppen.

Als je de release van deze sneakers niet wil missen, raden we je aan regelmatig onze releasekalender te bekijken. We wensen jullie veel plezier met het shoppen en het bekijken van de film!