Skip to content
Upcoming

Converse komt met twee ‘Furr’ colorways die perfect zijn voor de winterdagen!

13 december 2019 16:15
Converse komt met twee ‘Furr’ colorways die perfect zijn voor de winterdagen!

We hebben al verschillende prachtige colorways gezien bij Converse. Vele colorways beschikken over fantastische details en er zijn al fantastische samenwerkingen geweest met dit merk. Vandaag staat er geen samenwerking op het programma, maar wel iets heel bijzonders. Er komen namelijk twee colorways uit die de naam ‘Furr’ hebben gekregen. Ontdek hieronder waar deze naam vandaan komt.

Toevallig is vrijdag 13 december 2019 ook een nieuwe sneaker gereleased van dit merk. Samen met GOLF le FLEUR* hebben ze een mooie verschijning uitgebracht. Er zijn nog verschillende maten verkrijgbaar maar ze vliegen wel als warme broodjes over de toonbank. Klik hier om te kijken of jou maat er nog bij zit!

Converse Chuck 70 Furr | Closer look

De aankomende colorways hebben veel gemeen maar toch zijn de verschillen enorm. Ten eerste beschikken ze allebei over ‘Furr’ in de insole. In de gehele binnenkant van de sneaker hebben ze dit aangebracht. Daarnaast bevatten ze allebei een nubuck materiaal op de upper.

Het verschil zit hem dan ook in de kleuren. De eerste colorway bevat voornamelijk twee kleuren. Roze en navy. De binnenste zijkant is in het roze bedekt en de buitenste zijkant in het blauw. Daarnaast hebben ze het het logo en de tong een bruine kleur gegeven. Dit geldt ook voor de ‘Furr’ Ten slotte is hij afgemaakt met een witte midsole. De twee de colorway ziet er totaal anders uit. De gehele sneaker is namelijk bedekt met een beige/bruine kleur. Daarnaast is de ‘Furr’ wit van kleur.

Zaterdag 24 december 2019 gaan deze twee beauty’s uitkomen en je mag ze absoluut niet missen! Het prijskaartje bedraagt €110,-. Check in onze releasekalender bij welke retailers ze allemaal verkrijgbaar gaan zijn!


Converse Chuck High Furr 'Navy'

166319C · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders
Furr
Furr
Furr

Converse Chuck High CTAS 'Coffee'

166318C · Prijs vanaf €59,-

Naar alle aanbieders
Furr
Furr
Furr
Banner by: Milk Store
Images by: Sneakersnstuff