Skip to content
Upcoming

Converse Chuck Taylor Off-White release info 12 mei

9 mei 2018 12:04
Converse Chuck Taylor Off-White release info 12 mei

Daar was die opeens, de release van de Converse Chuck Taylor Off-White op 8 mei op de Converse website. Natuurlijk was de sneaker zo goed als direct weg. Heb jij nou mis gegrepen? Geen paniek, op 12 mei wordt de sneaker bij andere shops gereleased.

Met de release van de Converse X Off-White Chuck Taylor is de oorspronkelijk The Ten collectie volledig uitgekomen. Net als de rest van de Off-White collectie is het volledige design van de sneaker aangepast. De upper van de schoen is gemaakt van doorzichtig materiaal, dit geeft de sneaker een uniek uiterlijk. Waar er bij de Nike sneakers “AIR” of “FOAM” op de midsole stond staat er op deze zool “VULCANIZED”. Andere toffe details zijn de woorden “LEFT” en “RIGHT” op de neus, het leuke is dat wanneer je de schoen aan hebt het woord “LEFT” op de rechter schoen staat.

Ondanks de release op 8 mei word de sneaker bij verschillende sneakershops gereleased op 12 mei!


Raffles

Bij verschillende shops wordt de sneaker niet zomaar op de webshop gereleased maar wordt er gebruik gemaakt van een raffle. En bij andere shops word de sneaker helemaal niet online uitgegeven maar is er alleen een in-store verkoop. Wij hebben een aantal raffles voor jullie bij elkaar gezocht.

Ook in Nederland is er een shop die de de Converse X Off-White Chuck Taylor gaat verkopen. Patta Amsterdam organiseert een in-store raffle.


Converse Chuck Taylor Off-White

Releasedatum: 12 mei 2018
Prijs: €130,-
Color: Clear/White-White
Stylecode: 161034C