Skip to content
Upcoming

Converse released de Chuck Taylor 70 Hi ‘Renew’ in een ander jasje dan normaal

29 juni 2020 16:51
Converse released de Chuck Taylor 70 Hi ‘Renew’ in een ander jasje dan normaal

Misschien wel het populairste model van Converse, de Chuck Taylor 70 Hi. De sneaker heeft een opmerkelijke make-over gekregen in een ‘Renew’ colorway. Het model heeft namelijk een binnenste buiten (inside out) look gekregen.

Het All Star model van Converse is al meer dan 100 jaar oud. De sneaker verscheen voor het eerst in 1917 en werd gebruikt als basketbalschoen. Hiermee is het ook gelijk de oudste basketbalschoen in de geschiedenis. De Chuck 70 Hi werd vernoemd naar een basketballer genaamd Charles Taylor. Hij speelde voor een team dat gesponsord werd door Converse. In al die jaren zijn er enorm veel samenwerkingen met andere merken verschenen. Het ziet er ook niet naar uit dat de sneaker binnenkort uit de modewereld zal verdwijnen.

Converse Chuck Taylor 70 Hi ‘Renew’ | 167749C

Zoals we al zeiden heeft het hogere model een inside out make-over gekregen. De stitching valt erg op en is erg ruw naar buiten gebracht. Wel is de kenmerkende branding op de binnenkant terug te vinden, maar natuurlijk wel met een inside out look. Verder is de sneaker verwerkt in een ‘bone’ kleur. Onder de sneaker loopt de klassieke ‘Egret’ midsole met hieronder een zwarte outsole.

De sneaker is nu verkrijgbaar bij verschillende stores. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €95,-. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Converse Chuck Taylor All Star Hi Renew 'Egret'

167749C · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders
Converse Chuck Taylor 70
Converse Chuck Taylor 70
Converse Chuck Taylor 70
Images by Footdistrict