Skip to content
Brand

Converse biedt nu ook meer comfort voor brede maten

7 augustus 2023 08:38
Converse biedt nu ook meer comfort voor brede maten

Je weet waarschijnlijk al dat je bij Converse je eigen kicks kunt ontwerpen. Het concept heet ‘Converse by You’. Hier kun je echt alles samenstellen zoals jij het wilt – er zijn bijna geen grenzen aan je creativiteit. Van kleuren tot materialen en prints tot exclusieve designs en gravures, je kunt echt je eigen sneaker ontwerpen. Nu breidt het merk het programma uit en neemt het ook wijde sneakers op in zijn concept.

Het concept van ‘Converse by You’

Er zijn duizenden variaties op hoe je je sneaker kunt personaliseren. Het begint altijd met het kiezen van de sneaker die je wilt personaliseren. Je kunt elk model van Converse kiezen – of het nu de Converse Chuck All Star, All Star Platform of Run Star Hike is. Voordat je begint met het individuele ontwerp, kun je nu kiezen of je de sneaker in standaardbreedte of in ‘breed’ wilt.

Dan komen alle aanpassingen zoals de buitenkant, binnenkant, tong, hiel, stiksels, voering, veters, oogjes, logo’s of extra borduursels. Je kunt ook zelf de kleur, het patroon of het materiaal van je nieuwe Converse sneaker bepalen. Je kunt er zelfs je eigen naam op laten drukken.

Als je een gepersonaliseerde Converse sneaker bestelt, wordt deze bij je bezorgd in de One-Box:

Converse One-Box
Converse One-Box
Converse One-Box

De One Box is een bezorg- en schoenendoos in één. Hij is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en kan daarna ook weer gerecycled worden.

Converse by You – brede maten

Omdat je nu ook bredere maten kunt bestellen, heb je bijna geen grenzen meer.

De brede maten zijn volumineuzer en hebben een plateau dat ongeveer 15 mm breder is bij de bal van de voet en wreef en ongeveer 6 mm breder bij het laagste niveau.

Wat je moet weten:

We willen dat iedereen zich comfortabel voelt in onze iconische sneakers. Daarom zijn de klassiekers van Converse (en nog veel meer stijlen) ook verkrijgbaar voor bredere voeten. Geniet van een hoog comfortniveau en laat je creativiteit de vrije loop.

Converse

De bredere designs zijn nu direct verkrijgbaar bij Converse, klik op de button en je wordt doorgestuurd. We wensen je veel plezier met het personaliseren en ontwerpen.

Hier vind je trouwens nog veel meer nieuws over nieuwe collecties, nieuwe kicks en nieuws uit de sneakerwereld: