Skip to content
Upcoming

Converse 40% korting op geselecteerde winter stijlen

22 november 2020 13:58
Converse 40% korting op geselecteerde winter stijlen

Ook de Cyber Week deals zijn begonnen! Black Friday is officieel pas 27 november en Cyber Monday 30 november 2020, maar de eerste winkels zijn al begonnen met de grootste sale van het jaar. Zowel online als offline winkels hebben tijdens dit jaarlijkste event de meest geweldige deals voor jou klaar staan! Ook Converse is begonnen met de sale acties. Shop bij Converse met 40% korting op geselecteerde winter stijlen. Gebruik de code: WINTERDEAL

Van 21 november tot en met 24 november kun je gebruik maken van de korting. Gebruik de promocode: WINTERDEAL , voor tot 40% korting op geselecteerde winter stijlen bij Converse. Wij zouden Sneakerjagers niet zijn, als wij niet de beste sneakers steals voor jou op een rijtje zetten. Bekijk hier onder onze favoriete items uit de Converse Cyber Week sale!

Voor de laatste Black Friday acties houdt je natuurlijke de nieuwe Sneakerjagers Black Friday Sneaker Guide in de gaten. Hier vind je een compleet overzicht van alle sneakershops die veel voordeel bieden in de week van Black Friday en Cyber Monday. We updaten deze pagina meerdere keren per dag zodat je alles ziet en nooit iets mist.

Unisex REALTREE EDGE Chuck 70

Converse 40% winter stijlen

Shop de Unisex REALTREE EDGE® Chuck 70 Low Top HIER! Scoor de High Top versie HIER!

Utility All Terrain Chuck Taylor All Star High Top

Scoor de toffe Converse All Star HIER!

Platform Chuck Taylor All Star High Top

Shop de Converse met leer en platform HIER!

Lugged Leather Chuck Taylor All Star Black

Scoor de Lugged Leather Chuck Tayler HIER!\

Lugged Leather Chuck Taylor All Star White

Shop de Lugged Leather Chuck HIER in het wit.