Skip to content
Upcoming

Concepts X Nike SB Dunk Low ‘Purple Lobster’

8 november 2018 11:29
Concepts X Nike SB Dunk Low ‘Purple Lobster’

De Nike SB Dunk is helemaal terug! Op 10 november komt er weer een Diamond Supply Co. Collab, maar nu lijkt er ook een Concepts X Nike SB Dunk Low ‘Purple Lobster’  collab aan te komen.

De collabs tussen Nike en Concepts hebben al voor vele toffe Dunks gezorgd. De ‘Lobster’ serie bestaat ondertussen als uit 3 sneakers. Zo is het allemaal begonnen met de ‘Red Lobster’ in 2008, een unieke sneaker die een rode-kreeft colorway heeft. Een van de toffe details was het ‘rubber’ rond om de neus, dit vertegenwoordigde de elastiekjes die om de scharen van kreeften zit. Een jaar later kwam er de ‘Blue Lobster’. De blauwe kreeft komt niet vaak voor, deze sneaker was dan ook erg exclusief. Niet alleen de sneaker was uniek maar ook alles erom heen. Zo deed men net of de stad overspoeld zou worden met de blauwe kreeften. Niet veel later kwam er de meest exclusieve Dunk SB ‘Lobster’, namelijk een gele variant. Dit was een Friends & Family uitvoering.

Nu lijkt er na 10 jaar eindelijk een vervolg te komen! Er zijn foto’s opgedoken van een ‘Purple Lobster’ en ook is er een billboard gespot met ‘Nike SB’, ‘Concepts’ en een afbeelding van een kreeft. Maar buiten dit zijn er op het Instagram account lil_john310 foto’s van de sneaker zelf opgedoken. De sneaker heeft weer het zelfde uiterlijk als de vorige edities, alleen is paars uitgevoerd.
Op het billboard staat de datum 12.14.18 (Amerikaanse notering), dus we verwachten een release op 14 december. Of dit een wereldwijde release gaat worden en in welke oplage de sneaker gaat komen is niet bekend.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Concepts X Nike SB Dunk Low ‘Purple Lobster’

Releasedatum: 14.12.2018
Prijs: T.B.A.
Colorway: T.B.A.
Stylecode: T.B.A.

Concepts X Nike SB Dunk Low 'Purple Lobster'

Concepts X Nike SB Dunk Low 'Purple Lobster'
Images by lil_john310
Concepts X Nike SB Dunk Low 'Purple Lobster'
Images by prozac4312