Skip to content
Newsfeed

Concepts x Nike Air Max 1 komt met een derde colorway

25 januari 2022 18:00
Concepts x Nike Air Max 1 komt met een derde colorway

Concepts toont een derde colorway van de Nike Air Max 1. Het Nike model viert in 2022 zijn 35-jarige bestaan en Concepts speelt hierop in met drie opvallende colorways. Het paartje heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de Air Max 1 dit jaar verwachten.

Nadat Deon Point de eerste twee colorways van de samenwerking met Nike toonde, krijgt de samenwerking er een derde colorway bij. De Concepts x Nike Air Max 1 colorways hebben een opvallende look gekregen. Op de eerder getoonde colorways zien we een denim upper met verschillende prints op het bovenwerk. Paisley prints, dierenmotieven en corduroy elementen worden op het bovenwerk gecombineerd.

Nu komt sneaker boutique Concepts met een derde colorway. Evenals zijn voorgaande paartjes heeft ook deze colorway een denim upper. Ook is er bij de derde variant een dierenprint bij de veters gezet. De mudguard kleurt lichtgroen en is van canvas. Hierop is een sterretje in het zwart gezet.

Op de hiel komt de paisley print terug. Deze kleurt hier zwart met wit. De tong kleurt bordeauxrood en is, evenals de veters, van fluweel gemaakt. De Swoosh op het middenpaneel heeft horizontale strepen gekregen en kleurt rood, zwart en groen. Ook zien we op de kraag de Concepts branding terug komen.

Waneer de derde colorway van de Concepts x Nike Air Max 1 gereleased wordt, is nog onbekend. Wel kunnen we de sneaker in 2022 verwachten.

Concepts x Nike Air Max 1