Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Concepts x adidas ZX9000 ‘Boston Marathon’

10 september 2020 15:34
Release Reminder: Concepts x adidas ZX9000 ‘Boston Marathon’

Concepts en adidas slaan de handen ineen om op zaterdag 12 september de Concepts x adidas ZX9000 ‘Boston Marathon’ uit te brengen. De naam zegt het al, de sneaker is namelijk geïnspireerd op de marathon van Boston. De buiten kant van de sneaker is gemaakt van zilverfolie wat is geïnspireerd op het folie dat om de hardlopers wordt geslagen na de marathon.

Concepts is een footwear en kleding merk/shop uit Boston. Concepts staat erg bekend om hun sneaker samenwerkingen. Zo heeft het merk hun naam staan op een van de bekendste Nike SB sneakers namelijk de Nike SB Dunk Low ‘Lobster’. Ook hebben ze al eens samengewerkt met New Balance aan de 998.

Concepts x adidas ZX9000 ‘Boston Marathon’ | FX9966

Het bovenwerk van de sneaker is groot en deels gemaakt van een glimmende zilveren stof. Het zilverfolie is geïnspireerd op het folie dat om de hardlopers heen wordt gelegd na de marathon. De drie strepen op de midfoot hebben een blauwe, witte en rode kleur gekregen. Enkele crème suède overlays zijn geplaatst op de toebox, midfoot en hiel, waardoor er iets meer contrast komt op het glimmende bovenwerk. Onder de upper zit een off white met blauwe midsole.

De Concepts x adidas ZX9000 ‘Boston Marathon’ komt uit op zaterdag 12 september voor €130 bij onder andere adidas. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Concepts X adidas ZX9000 'Boston Marathon'

FX9966 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
Concepts x adidas ZX9000
Concepts x adidas ZX9000
Concepts x adidas ZX9000
Images by adidas