Skip to content
Newsfeed

Concepts en Nike SB komen met een Dunk Low ‘Orange Lobster’

24 mei 2022 20:07
Concepts en Nike SB komen met een Dunk Low ‘Orange Lobster’

Concepts en Nike SB werken al voor een lange tijd samen. In 2008 kwam voor het eerst de Nike Dunk Low SB ‘Red Lobster’ uit. In de jaren die daarna kwamen is er nog een blauwe, gele, paarse en groene colorway gereleased. Nu in 2022 zal de serie hoogstwaarschijnlijk worden uitgebreid met een ‘Orange Lobster’. Wanneer de sneaker exact zal gaan uitkomen is helaas nog niet bekend, wel verwachten wij dat dit nog in 2022 zal zijn.

De eerder genoemde paarse en groene colorways zijn uitgekomen als een combinatie van de eerste drie releases, aangezien rood en blauw verandert in paars en blauw en geel verandert in groen. De nieuwe ‘Orange Lobster’ lijkt een mix te zijn tussen de rode en gele.

Zoals de naam al doet vermoeden heeft de sneaker een aantal herkenbare details die verwijzen naar de kreeft. Het meest opvallende detail is een elastiek gebonden rondom de neus van de sneaker. Dit elastiek zit normaal om de scharen van de kreeft tijdens het koken. De oranje sneaker wordt afgemaakt met een zwarte midsole en een oranje outsole.

Helaas weten we nog niet wanneer de sneaker exact zal gaan releasen, we verwachten wel dat dit nog in 2022 zal zijn! Hou vooral onze release kalender in de gaten voor updates! Bekijk de eerste mock-up hieronder!

Lobster