Skip to content
Newsfeed

Comme des Garçons x Nike Air Foamposite One ‘Olympic’ onthuld

4 juni 2024 14:49
Comme des Garçons x Nike Air Foamposite One ‘Olympic’ onthuld

Comme des Garçons komt met een nieuwe variant van de eerder gereleasede Nike Air Foamposite One. In 2021 kwam het Japase label met ‘Black’ en ‘White’ colorways van de Air Foamposite One. De volgende collab brengt ode aan de Olympische Spelen deze zomer in Parijs.

Nike heeft al diverse releases voor de Olympische Spelen van 2024 getoond. Eerder verschenen de eerste beelden van de Air Jordan 4 SE ‘Paris Olympics’ en de Air Max 1 ‘Olympic’ die beide deze zomer gereleased zullen worden. Nu zien we een oude bekende terugkomen.

De Comme des Garçons x Nike Air Foamposite One heeft een unieke look. De upper is van zwart leer. Het bovenwerk komt met dezelfde, texturale ronde designs als zijn voorganger, maar dan met een zilveren marmeren afwerking.

De hiel lip combineert de kleuren brons, zilver en goud. Dit hint naar de verschillende trofeeën die tijdens de Olympische Spelen uitgedeeld worden. Op de hiel is het Comme des Garçons logo geplaatst.

De Comme des Garçons x Nike Air Foamposite One ‘Olympic’ wordt in juni 2024 verwacht. Bekijk de eerste beelden van de sneaker hieronder. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates rondom deze release.

Comme des Garçons x Nike Air Foamposite One 'Olympic'
Comme des Garçons x Nike Air Foamposite One 'Olympic'