Skip to content
Upcoming

COMME des GARÇONS werkt opnieuw samen met Nike

25 juni 2019 12:35
COMME des GARÇONS werkt opnieuw samen met Nike

COMME des GARÇONS liet tijdens haar Spring/Summer 2020 runway een bijzondere collectie zien van de nieuwe menswear lijn. Tijdens deze runway was ook een opvallende footwear te zien in de vorm van een mogelijke samenwerking met Nike. De twee merken hebben gewerkt aan een Nike Air Max 95.

COMME des GARÇONS is een Japans fashion label opgericht in 1969 door Rei Kawakubo. Het Japanse merk is gevestigd in Tokio en Parijs, waar ze elk jaar hun nieuwe collectie laten zien tijden de Paris Fashion Week. Het merk werd in 1970 bekend in Japan en een mannen kleding lijn werd toegevoegd in 1978. Drie jaar later stond COMME des GARÇONS voor het eerst met een show in Parijs.

Het Japanse merk heeft meerder lijnen zoals COMME des GARÇONS Homme, COMME des GARÇONS Shirt en COMME des GARÇONS Play etc. COMME des GARÇONS Play is hun meest bekende lijn en staat bekend om het hart vormige logo met ogen. COMME des GARÇONS Play is de casual luxury lijn, en is meer bereikbaar voor de meeste mensen.

De details

Tijdens de SS20 Runway waren drie colorways te zien voor de COMME des GARÇONS x Nike Air Max 95. De sneaker werd gekleurd in zwart, wit en een combinatie van de twee kleuren. Het lijkt erop dat de sneaker binnenste buiten in gekeerd en dus een hele ander soort upper heeft dan een normale Air Max 95.

Het is nog niet bekend waar en wanneer deze sneaker uit gaat komen. Check hieronder de afbeeldingen van de samenwerking en houd onze releasekalender in de gaten!


COMME des GARÇONS x Nike Air Max 95

Nike Air Max 95
Commes des Garcons x Nike Air Max 95
Commes des Garcons x Nike Air Max 95
Commes des Garcons x Nike Air Max 95
Images by verified__dalixelinrutsey