Skip to content
Upcoming

COMME des GARÇONS SHIRT bekleed de ASICS GEL-Lyte III in een kleurrijke camo

30 september 2020 14:55
COMME des GARÇONS SHIRT bekleed de ASICS GEL-Lyte III in een kleurrijke camo

COMME des GARÇONS heeft de handen ineen geslagen met ASICS om een kleurrijke GEL-Lyte III te maken. De sneaker werd voor het eerst gezien in begin dit jaar en gaan we nu eindelijk een release tegemoet.

De ASICS GEL-Lyte III is het populairste model van ASICS en gaat al 30 jaar mee. De sneaker werd zo populair door de gespleten tong en heeft over de jaren enorm veel samenwerkingen op zich gehad. Dit jaar zien we dus onder andere dat COMME des GARÇONS SHIRT haar handen zet op de sneaker.

COMME des GARÇONS SHIRT x ASICS Gel-Lyte III

De basis van de sneaker is gemaakt van mesh waarbij deze een kleurrijke camo heeft gekregen. In deze camo zitten de kleuren rood, blauw, groen en roze. Over deze mesh basis zitten overlays in grijs suède. De Tiger Stripes op de midfoot zijn wit gekleurd en worden gecombineerd met de witte veters. Wat opvalt aan deze release is de gespleten tong. De buitenzijden van de gespleten tong valt namelijk over de andere zijde heen, waardoor de tong niet meer symmetrisch is. Kijkend naar de midsole zien we dat deze ook weer de kleurrijke camo op zich heeft gekregen met de tekst “COMME des GARÇONS SHIRT” op de zijkant van de hak. Het paartje wordt afgerond door een groene outsole.

COMME des GARÇONS SHIRT x ASICS Gel-Lyte III komt uit op vrijdag 2 oktober bij Foot District voor €242. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Comme Des Garçons Shirt X ASICS Gel-Lyte III

1201A132-000 · Prijs vanaf €240,-

Naar alle aanbieders
Images by aphrodite1994