Skip to content
Newsfeed

Comme des Garçons PLAY x Converse One Star two-pack

22 juli 2022 10:00
Comme des Garçons PLAY x Converse One Star two-pack

Converse en Comme des Garçons PLAY werken al sinds 2009 samen. Je kan gerust stellen dat hun Chuck Taylor All Stars, die met het karakteristieke hartje op het middenpaneel, enkele van de meest populaire sneakers van het afgelopen decennium zijn. Nu heeft het duo de handen weer ineen geslagen voor een One Star two-pack.

De CDG PLAY x Converse One Star komt in twee verschillende colorways. De eerste colorway heeft een bovenwerk van wit canvas. Op het middenpaneel van de buitenzijde zit een rode Converse ster en een CDG PLAY hart. Aan de binnenzijde zit hier alleen een rode ster. De hak is nog voorzien van een zwarte heel tab.

De tweede colorway heeft een basis van zwart canvas. Net het andere paar, heeft deze sneaker de rode branding van beide merken op de buitenzijde en enkel een ster aan de binnenkant. Over heel het bovenwerk lopen witte stiksels die contrasteren met de donkere upper. De heel tab kleurt wit, net als de veters en lining.

Het Comme des Garçons PLAY x Converse One Star two-pack is vanaf 28 juli 2022 verkrijgbaar bij Converse. Hou ook onze Instagram pagina in de gaten en blijf up-to-date van het laatste sneaker nieuws.

cdg x converse one star
cdg x converse one star
cdg x converse one star
cdg x converse one star