Skip to content
Upcoming

Comme Des Garçons X Naomi Osaka laten hun creativiteit los op de Nike Blazer

22 juli 2020 09:51
Comme Des Garçons X Naomi Osaka laten hun creativiteit los op de Nike Blazer

De Nike Blazer zien we steeds vaker terug in veel verschillende colorways. Er zijn er alleen dit jaar al een hoop gereleased, en daar kan deze te gekke samenwerking aan toegevoegd worden. Dit keer hebben Comme des Garçons en Naomi Osaka hun creativiteit losgelaten op de Nike Blazer.

Comme des Garçons is een Japans modemerk dat in 1969 van de grond kwam. Iedereen kent het merk wel van onder andere het rode hartje dat terug komt op hun items. Ondertussen gaat het merk dus al 51 jaar mee, maar sinds 2004 hebben zij een warenhuis concept. Dit warenhuis concept is gebaseerd op de markt, hier worden de belangrijkste collecties verkocht. Dit zijn CDG Play en CDG Shirt bijvoorbeeld. De oorspronkelijke naam van de ‘marktwinkel’ is Dover Street Market die in Londen is gevestigd. Ondertussen zit DSM in veel verschillende wereldsteden.

Naomi Osaka is een 23 jarige tennisspeelster, oorspronkelijk komt zij uit Japan maar woont al sinds haar 3e in Amerika. Ondertussen is zij uit gegroeid tot één van de beste tennisspeelsters die dus ook veel lof krijgt van grote merken als Sacai en CDG.

CDG X Naomi Okasa X Nike Blazer

Door deze te gekke samenwerking van Comme des Garçons en Naomi Okasa is een prachtige colorway van de Nike Blazer ontstaan. Het bovenwerk is voorzien van wit canvas. Hierop zien we de branding van Comme des Garçons en Naomi Okasa in het grijs terug. De witte Swoosh en de heeltab bestaan uit leer. Rondom en over de Swoosh zien we de handtekening van Naomi Okasa terug. Natuurlijk kan de creme midsole niet ontbreken en de suède stukken op de toebox en een deel van de mudguard.

Wanneer deze prachtige colorway verschijnt of welk prijskaartje eraan zal hangen is nog onbekend. Je kan de sneaker bewonderen op bovenstaande Instagram post. Om op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media en de releasekalender in de gaten houden.