Skip to content
Upcoming

COMME des GARÇONS Customised Nike High Top

7 juni 2018 14:20
COMME des GARÇONS Customised Nike High Top

Het wereldberoemde high-fashion merk COMME des GARÇONS duikt weer in de sneakerwereld…Ditmaal experimenteler dan ooit. Na meerdere collabs met Nike is dit er ook weer een. Eerder zagen we in zo’n samenwerking al een Nike Air Max 180 totaal in COMME des GARÇONS stijl. De twee labels hebben dan ook een lange geschiedenis van schoensamenwerkingen, die teruggaan tot 1999. Maar nu gaan ze wel voor iets héél anders.

Gespot in hun recente show voor de aankomende lente / zomer 2018 collectie, lijken CDG en Nike een high-top ontwerp te hebben gemaakt dat geïnspireerd lijkt te zijn op eerder uitgebrachte boksschoenen van Nike. Dat model heet de Nike Machomai. Het enige grote verschil is dat de CDG schoenen een hak hebben.

Nike Machomai boksschoen

De unieke sneaker was te zien in een groen / rood / witte, een blauw / rood / witte en een zwarte colorway. Er is verder geen woord over de inspiratie of het verhaal achter het ontwerp, dus het intrigerende silhouet zal een raadsel blijven totdat verdere informatie wordt vrijgegeven door CDG en / of Nike.

Het model is gereleased op 7 juni 2018 in de winkel van Dover Street Market in Londen. Omdat het zo’n aparte schoen is zijn de meningen verdeeld over of dit een must-have is of niet. Wat vindt jij? Als jij vindt van wel schrik dan niet van de prijs want ze zijn absoluut niet goedkoop. Een paar van deze boksschoenen met hak kost al snel zo’n €1300. Bij welke shops ze online verkocht worden is dan ook nog niet duidelijk. Houd daarvoor onze pagina in de gaten. Zie hieronder alle drie de colorways.