Skip to content
Upcoming

Comme des Carçons x Air Force 1 debuteert tijdens de Paris Fashion Week

1 maart 2020 17:33
Comme des Carçons x Air Force 1 debuteert tijdens de Paris Fashion Week

Paris Fashion Week is een van de beste weken op het gebied van Fashion. Verschillende designers zoals Virgil Abloh en Kanye West laten hun nieuwe collectie zien in de Franse modestad. Een leuk voordeel voor sneaker liefhebbers zijn natuurlijk de vele nieuwe sneakers die deze week voor het eerst vertond worden. Zo zagen we tijdens de Show van Off-White een nieuwe Off-White x Air Jordan 4. En tijdens de Yeezy Season 8 show de nieuwe Yeezy 451. Nu heeft het Japanse label Comme des Carçons tijdens hun show een nieuwe samenwerking met Nike laten zien. Namelijk de Comme des Carçons x Air Force 1.

Wat te zien is op de foto’s van de show is dat het gaat om een Air Force 1 Mid. De sneaker heeft een deconstructed look. Kijk bijvoorbeeld naar de Swoosh en het gebied net boven de Swoosh. Hier lijkt namelijk een stuk leer weggehaald te zijn.

Daarnaast zien we zowel de Comme des Carçons als de Nike branding op de sneaker. De Comme des Carçons branding is terug te vinden op de Comme des Carçons x Air Force 1. De Nike branding zit zoals gewoonlijk bij de hak van de sneaker. Tenslotte lijkt de tong gemaakt te zijn van extra dik materiaal.

Over de release datum van de Comme des Carçons x Air Force 1 is nog weinig bekend. Voor de laatste sneaker releases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

Comme des Carçons Air Force 1
Comme des Carçons Air Force 1