Skip to content
Upcoming

Coming soon: Puma Suede x Atmos x Staple

17 februari 2021 18:56
Coming soon: Puma Suede x Atmos x Staple

Een samenwerking waarvan we niet wisten dat we het nodig hadden. De Puma Suede in samenwerking met Atmos en Staple werd geteased op Instagram. De reacties bestaan bijna alleen maar uit fire emoji’s en hartjes, volgens ons terecht. Kunnen we de Puma Suede x Atmos x Staple binnenkort verwachten?

Natuurlijk zien we de klassieke Staple Pigeon terug op de hiel van de sneaker. Daar tegenover staat een zwart gekleurde kraai, wat ook meteen de naam van de sneaker verklaart. De naam is namelijk ‘Pigeon & Crow’, oftewel Duif & Kraai. In de Instagram post van Hirofumi Kojima, de directeur van Atmos, vermeldt hij dat we de sneaker binnenkort kunnen verwachten!

Puma Suede x Atmos x Staple

Staple Pigeon is opgericht door Jeff Staple, die al sinds 1997 hard werkt voor zijn merk. Staple is te herkennen aan de duif, die ook op deze Puma sneaker te zien is. Het merk heeft al meerdere samenwerkingen achter de rug. Bijvoorbeeld de legendarische Nike SB Dunk, waar zo veel om te doen was destijds. Zelfs rellen op straat! Ook heeft het merk al eerder een samenwerking gezien met Atmos, waar een New Balance X-Racer uit is gekomen.

Puma Suede x Atmos x Staple ‘Pigeon & Crow’

De Puma Suede is een waar icoon en heeft al heel wat samenwerkingen voorbij zien komen. Nu is het de beurt aan Atmos en Staple om de sneaker een make-over te geven. Dit hebben ze onder andere gedaan door de Pigeon & Crow toe te voegen op de hiel. Verder zien we een licht bovenwerk, natuurlijk gemaakt van suede, met zwarte en grijze details.

Ook lijkt het Puma logo over de zijkant van de sneaker een effect te hebben. Deze wordt vaak ook gemaakt van suede, maar heeft nu een lederen look gekregen. De sneaker krijgt meer kleur door de rode voering. De Instagram post is de eerste en nog de enige foto, waar de sneaker te zien is. We kijken uit naar de officiële foto’s, zodat we de sneaker goed kunnen bekijken!

Ook hopen we snel een release datum te krijgen, al zal dat niet lang meer duren. We houden je op de hoogte van releases via onze releasekalender, blogs en Instagram pagina! Lees ook het blog over de Nike Go FlyEase, die wel al een release datum heeft.

Puma Suede x Atmos x Staple