Skip to content
Upcoming

Coming soon: Nike Air Max 97 “Black Grape”

8 juni 2018 11:18
Coming soon: Nike Air Max 97 “Black Grape”

Nike heeft een nieuwe colorway van de Air Max 97 genaamd ”Black Grape”. De nieuwe sneaker is een perfecte aanwinst voor de zomer! Dit paar is exact het tegenovergestelde van de ”South Beach” colorway waarbij wit de belangrijkste kleur was. De Air Max 97 ”Black Grape” is een retro runner die zwart als basiskleur heeft. De turquoise en violet accenten voegen een andere dimensie toe aan het frame. De sneaker heeft een witte tussenzool met een zichtbare violette Air Max Unit, die overeen komt met de Swoosh. De zwarte veters maken het ontwerp compleet.

Wat maakt de Nike Air Max 97 een goed model?

De Air Max 97 is tegenwoordig één van de populairste Nike modellen. Dit komt door het unieke design. De Nike Air max 97 heeft de wereld veranderd met zijn Air unit over de gehele lengte van de zool. De Nike Air Max 97 is een vernieuwde versie van het originele design met een lichte constructie voor dagelijks comfort. In 1978 maakte Nike zijn debuut met de revolutionaire Air-Sole unit, dat in 1987 is uitgebreid.

De sneaker is exclusief voor vrouwen! Er is nog geen officiële releasedatum bekend maar het gerucht gaat dat hij later deze maand gereleased wordt. Houd daarom goed onze pagina in de gaten voor eventuele updates!


Nike Air max 97 ”Black Grape”

Releasedatum: juni, 2018
Prijs: €170,00
Colorway: Black/Bright Grape-Clear Emerald-Black
Stylecode: 921733-008