Skip to content
Upcoming

Coming soon: Asics tiger x Asphaltgold!

1 maart 2018 12:07
Coming soon: Asics tiger x Asphaltgold!

De samenwerking tussen Asphaltgold en Asics is een eerbetoon aan hun stad, Darmstadt. Darmstadt is bekend om hun centrum. Jugendstil of art nouveau is een kunststroming die tussen 1890 en 1914 op verschillende plaatsen in Europa populair was. De stad heeft beroemde bezienswaardigheden te bieden en is zeker een stad waar je geweest moet zijn. Geïnspireerd door de kunstenaarskolonie van Mathildenhöhe, is de Acics tiger x Asphaltgold Gel-DS Tainer OG ”Jugendstil” ontworpen.

De Gel-DS Trainer maakt indruk met zijn hoge kwaliteit materiaal mix. Zachte suède in de colorway, Evening Sand bedekt de sneaker. Het Asics Tiger logo en de heel tab hebben beide dezelfde colorway, Hot Pink. Het Asphaltgold logo kan je terugvinden op de tong, op het label aan de achterkant en op de binnenzool. De neopreen tong is voorzien van het Art Nouveau patroon dat is ontworpen. Naast de standaard veters in de sneakers zitten er ook twee andere veters bijpassende bij.

Exclusief bij Asphalgold wordt de sneaker gepresenteerd in een speciaal ontworpen metalen doos. De metalen doos past precies past bij het thema. Asphaltgold vind het belangrijk dat de release plaatsvindt in een speciale sfeer, met de kunst als thema. Om die reden hebben ze besloten te kiezen voor een onconventionele release; vanaf vrijdag 11.00 uur kun je een save-your-size ticket kopen in de AGC-Store. Dit ticket kost 10 euro en moet contant betaald worden. Het ticket is tevens ook een aanbetaling voor je gewenste schoenmaat. Op zaterdag kun je om 12.00 uur met je ticket naar het release event gaan in Designhouse Darmstadt en daar je nieuwe Acics tiger x Asphaltgold Gel-DS Tainer OG ”Jugendstil” ophalen!

De ”Jugendstil” sneaker zal ook verkrijgbaar zijn op de Asphaltgold website op 17 maart. Klik hier om bij onze huidige Asics collectie te kijken.


Asics tiger x Asphaltgold Gel-DS Tainer OG ”Jugendstil”

Releasedatum: 17-03-2018
Prijs: €140,00
Colorway: Evening Sand / Hot Pink
Stylecode: H7LNK 1720
Storelist: Klik hier>>