Skip to content
Upcoming

Coming soon: Air Jordan 1 Mid ‘Dutch Green’

23 januari 2021 14:00
Coming soon: Air Jordan 1 Mid ‘Dutch Green’

Deze nieuwe release hoort zeker thuis in jouw collectie! Opnieuw brengt Jordan Brand een groene sneaker op de markt, met dit keer roze details. De Air Jordan 1 Mid ‘Dutch Green’ kunnen we binnenkort verwachten. We hebben het veel over dat 2021 het jaar van de Dunk wordt, maar vergis je niet. We gaan dit jaar ook veel te gekke Jordan releases zien!

De Air Jordan 1 was, zoals de naam al aangeeft, het eerste Jordan model en is begonnen aan de voeten van Michael Jordan. De basketbal sneaker was meteen ongekend populair na zijn release in 1985. Dit zelfde jaar verscheen ook de Air Jordan Low, in dezelfde colorways als de High Top. Jaren later, in 2000, bracht Jordan Brand ook een Mid top uit in nieuwe colorways. De Jordan 1 Mid is minder geliefd onder de sneakerheads, maar zien we steeds vaker voorbij komen op straat.

Air Jordan 1 Mid ‘Dutch Green’ | CZ0774-300

Jordan Brand heeft de groene colorway jaren lang ontweken. Maar na het succes van de Air Jordan 1 High ‘Pine Green’ in 2018, kunnen ze er niet meer om heen. Steeds zien we de groene kleur vaker terug komen op het model. Ook dit keer zien we een witte, lederen basis met een lichtgroene tint. Hierover liggen groene overlays. Roze details zijn verdeelt over de sneaker. De kleur is te vinden op het Air Jordan logo, de Jumpman op de tong en op de veters. De sneaker beschikt over een witte midsole en wordt afgemaakt met een matching groene outsole.

Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt voor de Air Jordan 1 Mid ‘Dutch Green’. Wel kunnen we de sneaker binnenkort verwachten. Het heerlijke paartje is te bekijken op de foto’s hieronder! Sneakerjagers houd je op de hoogte van releases via de blogs en releasekalender! Mis nooit een restock en release door onze app te downloaden! Extra sneaker content is te vinden op Instagram: @sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns.


Air Jordan 1 Mid 'Dutch Green'

CZ0774-300 · Prijs vanaf €208,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Dutch Green' CZ0774-300
Air Jordan 1 Mid 'Dutch Green' CZ0774-300
Air Jordan 1 Mid 'Dutch Green' CZ0774-300