Skip to content
Upcoming

Coming soon: Air Jordan 1 Low ‘Siren Red’

5 februari 2021 17:53
Coming soon: Air Jordan 1 Low ‘Siren Red’

Always in, always fresh. De Jordan is al heel wat jaartjes favoriet. Nog steeds zijn we enthousiast over nieuwe releases en colorways. Dit keer is het de Jordan 1 Low die aan de beurt is voor de ‘Siren Red’ colorway. We hoeven niet lang meer te wachten, de sneaker dropt namelijk al op 8 februari 2021!

Een stukje geschiedenis over de Air Jordan 1 Low. De sneaker kwam samen met de Jordan 1 High uit in 1985. Zoals de naam al zegt, was het de eerste Jordan sneaker uit de reeks. Veel colorways die voor de Jordan 1 High werden gemaakt, werden ook gedropt op de low top versie. De basketbal sneaker was onwijs populair en is nog altijd erg geliefd. In 2000 verscheen ook een Jordan 1 mid, waar weer nieuwe colorways voor gemaakt werden. De mid-top sneaker heeft al eerder de ‘Siren Red’ kleur gehad. Nu is het de beurt aan de Low.

Air Jordan 1 Low ‘Siren Red’ | DC0774-600

Hoewel de kleur misschien meer naar roze neigt, heeft deze colorway de naam ‘Siren Red’ gekregen. Het gehele bovenwerk van de Jordan 1 Low beschikt over de kleur. De toebox is zwart gemaakt, wat doorloopt op de tong. Ook de Swoosh is zwart, net zoals het Air Jordan logo op de hiel die dit keer is geborduurd. Het leer op de neus aan aan de buitenkanten van de sneaker, is geperforeerd. Dit geeft een extra stoer accent. De midsole is wit gemaakt, wat een frisse look geeft. De veters en outsole beschikken over dezelfde kleur als het bovenwerk: ‘Siren Red’.

Air Jordan 1 Low 'Siren Red' | DC0774-600
Air Jordan 1 Low 'Siren Red' | DC0774-600

Release info

De release van de Jordan 1 Low ‘Siren Red’ is speciaal voor de Nike Members. ben je nog geen member? Meld je dan HIER aan, om de sneaker alsnog te kunnen bemachtigen. De Jordan is verkrijgbaar vanaf 8 februari 2021 om 9:00 uur en zal €110 kosten. Uiteraard dropt te sneaker bij Nike.

Houd de sneaker releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release!

Air Jordan 1 Low 'Siren Red' | DC0774-600
Air Jordan 1 Low 'Siren Red' | DC0774-600