Skip to content
Upcoming

Collab time HAVEN X ASSICS GEL-Lyte III MT

16 februari 2018 13:10
Collab time HAVEN X ASSICS GEL-Lyte III MT

ASICS is de samenwerking met HAVEN aangegaan voor een nieuwe sneaker. HAVEN is een Canadese retailer met zowel een online shop als een fysieke winkel. Bij HAVEN vind je veel kleding die gericht is op outdoor activiteiten, zoals Nike ACG en Stone Island. Het resultaat van de samenwerking is de HAVEN X ASSICS Gel-Lyte III MT, een stevige en robuuste sneaker.

De HAVEN X ASSICS Gel-Lyte III MT is geïnspireerd op de bergketens en de stedelijke gebieden van de Canadese westkust. De Gel-Lyte III MT is een Gel-Lyte III, alleen dan geüpgrade tot een outdoor sneaker, perfect voor deze collab. De typisch opengesneden tong is nu verstevigd met een lip erachter en ook is de zool een stuk steviger opgebouwd. Om in de outdoor sfeer te blijven, bestaat de Gel-Lyte III MT uit een donkergroen en zwarte upper van suède en nubuck. Verdere details zijn de gespikkelde zool en natuurlijk het logo van HAVEN op de hiel.

De releasedatum van de HAVEN X ASSICS Gel-Lyte III MT is 17 februari via de webshop van HAVEN en in de winkels in Vancouver en Toronto. Ga jij liever voor de normale Gel-Lyte III, check dan ons ASICS Gel-Lyte III assortiment.


HAVEN X ASICS Gel-Lyte III MT

Releasedatum: 17 februari 2018
Prijs: TBA
Colorway: Forest Green/Black
Store: HAVEN


Images: HAVEN