Skip to content
Newsfeed

CLOT x Sacai x Nike LDWaffle ‘Kiss of Death 2’ wordt in oktober gereleased

25 september 2021 12:00
CLOT x Sacai x Nike LDWaffle ‘Kiss of Death 2’ wordt in oktober gereleased

CLOT en Sacai hebben samen met Nike gewerkt aan een nieuwe LDWaffle. De Clot x Sacai x Nike LDWaffle ‘Kiss of Death 2’ komt in oktober 2021 uit.

CLOT x Sacai x Nike LDWaffle

De LDWaffle heeft een make-over gekregen. Het Nike model is in al meerdere samenwerkingen met CLOT en sacai teruggekomen. Op 24 augustus 2021 werd de LDWaffle in samenwerking met de twee merken uitgebracht. De ‘Orange Blaze’ was een oranjekleurig paartje met de bekende middenzool die ietwat uitsteekt bij de hiel.

CLOT x Sacai x Nike LDWaffle 'Orange Blaze'

DH1347-100 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders

Ook in de nieuwe samenwerking tussen sacai, CLOT en Nike is het LDWaffle silhouet gebruikt. De ‘Kiss of Death 2’ heeft een upper van mesh en een dubbele tong. De colorway van de sneaker bestaat voornamelijk uit verschillende grijstinten met hints van navy blauw. Ook komt de kleur groen terug in de details op de hiel en op de tong.

Deze colorway haalt zijn inspiratie uit de Nike Air Max 1 ‘Kiss of Death 2’ dat in 2013 werd gereleased. Dit model in samenwerking met CLOT deelt dezelfde grijstinten en navy accenten. Ook is de neus van mesh en see through, net als bij de LDWaffle.

De zool van de LDWaffle is de eyecatcher van deze sneaker. De middenzool bestaat uit een dubbele zool. De opvallendste is de wit-gespikkelde zool dat verder doorloopt bij de hiel. Hieronder zit een navy blauwkleurige zool met een matte finish. Het model heeft een grove gumzool als buitenzool. Verder heeft de sneaker een dubbele swoosh.

Nike heeft nog geen officiële reactie gegeven op de release van dit model. Wel heeft Edison Chen, medeoprichter bij CLOT, bevestigd dat de sneaker op 7 oktober 2021 gereleased zal worden. Houd onze releasekalender in de gaten om zo niks te missen van de nieuwste sneakers. Volg ons ook op Instagram, Twitter en Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updates.

Nike LDWaffle Sacai CLOT
Nike LDWaffle sacai CLOT