Skip to content
Upcoming

In 2021 komt er een nieuwe CLOT x Nike Air Max 1 collab

22 juli 2020 15:27
In 2021 komt er een nieuwe CLOT x Nike Air Max 1 collab

In mei kwam het nieuws naar buiten dat CLOT x Nike mogelijk zou terugkeren met een rerelease van de ‘Kiss of Death’. Nu heeft de welbekende sneaker leaker @py_rates beelden gedeeld van twee nieuwe colorways van de Nike x CLOT Air Max 1.

De CLOT x Nike Air Max 1 ‘Kiss of Death’ verscheen in het jaar 2005. De sneaker was enorm gewild, maar verscheen maar in zeer beperkte oplagen. Op het model zijn vele toffe details verwerkt die ervoor zorgen dat je de sneaker aandachtig bestudeerd. Materialen die werden gebruikt waren suède, struisvogelleer en slangenprint. Al met al was het een prachtige sneaker die vrijwel iedereen zijn aandacht trok.

CLOT x Nike Air Max 1 ‘Rocky Tan/Solar Red’

Volgens de sneaker leaker verschijnen er in totaal twee colorways. De colorways heten ‘Rocky Tan’ en ‘Solar Red’ en zullen beide beschikken over een basis die is gecreëerd van mesh. Hierop zijn meerdere overlays geplaatst van verschillende materialen. De ‘Rocky Tan’ colorway heeft een rode Swoosh en een rode mudguard lopen rondom de gehele sneaker, terwijl er op de hiel geborduurde tekens te vinden zijn. Onder het bovenwerk loopt een midsole met spikkels erop en daaronder een bruine midsole die de sneaker afmaakt. De ‘Solar Red’ colorway is op dezelfde wijze verwerkt als de ‘Rocky Tan’ colorway, echter is hij verwerkt in grijze tinten.

Een exacte releasedatum is helaas nog niet bekend, maar volgens geruchten zal de collab in de lente van 2021 releasen. Check Sneakerjagers voor je dagelijkse portie sneaker nieuws! Scroll naar beneden voor de eerste foto’s


CLOT x Nike Air
Image by @py_rates