Skip to content
Upcoming

CLOT en Jordan Brand brengen een Air Jordan 14 & 35 uit

28 januari 2021 20:06
CLOT en Jordan Brand brengen een Air Jordan 14 & 35 uit

Co-founder van CLOT, Edison Chen, voegt oosterse en westerse mentaliteit toe aan de opkomende CLOT x Air Jordan 14 low & Air Jordan 35. Deze twee releases zijn de opvolger van de Air Jordan 13 Low release uit 2018.

CLOT is een streetwear label en lifestyle merk dat is opgezet door Edison Chen en Kevin Poon in 2003. Hun doel was het om de oosterse en westerse cultuur met elkaar te verbinden. Het merk heeft samengewerkt met merken zoals Nike, visvim, Fragment Design, Stüssy en vele anderen. Één van de meest opvallende releases van CLOT is de Air Max 1 ‘Kiss of Death’ uit 2006. Deze sneaker beschikt over een doorzichtige toebox en Chinese details wat de sneaker zo erg bijzonder maakt.

CLOT x Air Jordan 14 Low & 35

Beide sneakers hebben Chinese elementen op zich gekregen. Op de Air Jordan 14 zien we dit aan de Chinese munthanger die aan de hiel van de sneaker hangt. De tong van de Air Jordan 14 lijkt op een traditionele opgerolde scroll waar de tekst “JORDAN” en “CLOT” op staat. De rest van het bovenwerk is voornamelijk gemaakt van licht grijs suède met enige oranje details die vanuit de zool naar boven lopen.

De Air Jordan 35 komt in hetzelfde thema als die van de Air Jordan 14. Grijs suède wordt gebruikt op de voorvoet en hiel terwijl crème kleurig suède rondom de enkel zit. Het opvallendste detail is op de midfoot, hier zit rode stiksels met elkaar gewoven. Gouden eyelets en Jumpan logo maken de sneaker af.

De CLOT x Air Jordan 14 low & Air Jordan 34 komen uit op dinsdag 11 februari bij onder andere Nike. Check hieronder de afbeeldingen en download onze app om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws, releases en shock drops.


Clot X Air Jordan 14 Low 'Sepia Stone'

DC9857-200 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders
CLOT Air Jordan
CLOT Air Jordan
CLOT Air Jordan

CLOT Air Jordan
CLOT Air Jordan
Images by Nike