Skip to content
Upcoming

Closer Look: Air Jordan 4 “Olive Cactus Jack”

7 januari 2019 11:05
Closer Look: Air Jordan 4 “Olive Cactus Jack”

De afgelopen tijd hebben we veel gehoord van Travis Scott. Zo komt er waarschijnlijk een Air Jordan 1 aan. Daarnaast is vorige week bekend gemaakt dat er mogelijk een Air Jordan 33 van Travis Scott aankomt. Om het allemaal nog beter te maken zijn er nu foto’s verschenen van de Air Jordan 4 “Olive Cactus Jack”.

De foto’s komen van het Instagram account @depenche23mode. Op de foto’s is te zien dat de upper van de Jordan 4 gemaakt is van nubuck in een olijf groene kleur. Daarnaast zijn er een aantal mooie details zoals bij de ‘lacing wings’. Ook zien we dat op de linker sneaker het Nike Air logo staat in het rood. Op de rechter sneaker is het ‘Cactus Jack’ logo te vinden in dezelfde kleur rood.

Naast het goede nieuws dat er een aantal mooie foto’s zijn verschenen van de Air Jordan 4 “Olive Cactus Jack” is er ook slecht nieuws. De Jordan 4 is namelijk een Friends and Family only colorway. Dit houdt in dat hij niet beschikbaar zal zijn voor het grote publiek. Wij zullen het helaas alleen moeten doen met de foto’s.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

AIR JORDAN 4 “Olive Cactus Jack”

AIR JORDAN 4 "Olive Cactus Jack"
AIR JORDAN 4 "Olive Cactus Jack"
AIR JORDAN 4 "Olive Cactus Jack"
AIR JORDAN 4 "Olive Cactus Jack"
Images by @depenche23mode