Upcoming

Classy en casual met de Nike Air Max Plus 97 Pure Platinum

5 april 2019 16:30
Classy en casual met de Nike Air Max Plus 97 Pure Platinum

Hybride sneakers zijn het afgelopen jaar echt een hype geweest. En nu nog steeds is het iets wat speelt. Zo is er nu een nieuwe colorway uitgebracht van de Nike Air Max Plus 97. Deze heeft de upper van de Air Max 97 en de zool van de Air Max Plus.

Dit keer is het een heel lichte en cleane colorway. Waardoor het robuuste model toch wat meer een luxe en classy uitstraling krijgt. Daarom is de sneaker aan de ene kant heel casual maar toch ook netjes. De upper is namelijk wit met een mudguard in Pure Platinum. Om het nog net wat speelser te maken zitten er een paar gekleurde details op. Deze zijn heel minimalistisch. Zo zijn de mini Swoosh en het logo op de binnenzool bedekt in Racer Blue. Aan de binnenkant van de zool zitten een paar gekleurde vakjes op de outsole. Deze zijn oranje/geel achtig. Als je naar de binnenkant van beide schoenen kijkt zie je dat de Air bubbel ook dezelfde kleur heeft. Aan de buitenkant van de schoen is dat dus niet te zien.

Als dit echt iets voor jou is dan heb je geluk want dit paar is nu verkrijgbaar bij Nike! Zie hieronder meer informatie over de schoen en shop ze via de link.


Nike Tuned 1/Air Max 97

CD7862-002 · Prijs vanaf €298,-

Naar alle aanbieders

The Turnover