Skip to content
Newsfeed

Clarks viert voor het eerst Wallabee Day in april 2024

9 april 2024 20:08
Clarks viert voor het eerst Wallabee Day in april 2024

Na Air Max Day op 26 maart 2024, staat er exact een maand later een nieuwe speciale dag op de agenda: Wallabee Day op 26 april 2024. Clarks introduceert deze dag als een eerbetoon aan het iconische Wallabee silhouet, een klassiek ontwerp dat synoniem staat voor comfort en stijl.

Wallabee Day

In 1967 werd de Wallabee ontworpen met één belangrijk doel voor ogen: ultiem comfort. De schoen heeft een eenvoudig ontwerp met een unieke voetvormige neus en een natuurlijke crêpezool. Sinds de release is de Clarks Wallabee een echte klassieker geworden. Het duurde niet lang voordat de Wallabee een cultfavoriet werd en werd gedragen door beroemdheden zoals The Notorious B.I.G., Ghostface Killah, Slick Rick en Kanye West.

Maar de Wallabee is ook erg geliefd bij Raekwon van Wu-Tang Clan. Voor Raekwon is Wallabee Day niet zomaar een dag; “We need to have a Wallabee day. We need to be able to go out there and say today is the day everybody throws their joints on.

Wallabee Day
Wallabee Day

Op Wallabee Day gaat het niet alleen om de schoenen zelf, maar ook om de samenkomst van sneakerliefhebbers wereldwijd. Clarks Originals heeft toffe dingen gepland, van nieuwe collabs tot creatieve activiteiten om je eigen stijl te laten zien.

Op de Instagram van het merk zijn al kleine voorproefjes te zien, zoals een introductie van een exclusief interview met Raekwon, die op 26 april 2024 te zien zal zijn. Bovendien loopt in de aanloop naar de allereerste Wallabee Day zelfs als een winactie.

Dus, trek je favoriete paar Wallabees aan en doe mee op 26 april 2024! Clarks zal vast en zeker gaan uitpakken op de allereerste Wallabee Day vergeet daarom niet om Sneakerjagers te volgen op Instagram voor alle updates.