Skip to content
Upcoming

De Civilist x Nike SB Dunk Low veranderd van kleur door de zon

11 augustus 2020 15:15
De Civilist x Nike SB Dunk Low veranderd van kleur door de zon

Vorige week dagen wij de eerste beelden naar boven komen van de Civilist x Nike SB Dunk Low. Ook is nu duidelijk geworden dat de kleuren van de sneaker pas naar buiten komen als het in aanraking komt met zonlicht. Dit is de eerste officiële keer dat Nike dit doet.

Met de hele hype rondom de Nike Dunk die hetzelfde lijkt als in de jaren 2005, is het logisch dat OG skate shops een samenwerking gaan krijgen op de populaire skate schoen. Een van deze skate shops is Civilist Berlin. Civilist Berlin heeft al eens eerder samen gewerkt met Nike en brachten toen samen een Nike SB Dunk High uit met premium materialen.

Civilist Nike SB Dunk Low | CZ5123-001

De kleurrijke all-over graphic verbergt zich onder een geheel zwart bovenwerk. Wanneer je de sneaker in het zonlicht houd zie je dat er een kleurrijke graphic wordt onthuld. Verschillende kleuren zoals rood, blauw, groen en geel komen dan naar boven. Deze graphic is hetzelfde als een zogenaamde “heatmap”. Een witte midsole en zwart rubberen outsole ronden de sneaker af.

De releasedatum voor de Civilist x Nike SB Dunk Low is nog niet bekend gemaakt, maar zou in de aankomende maanden worden verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Civilist x Nike SB Dunk Low
Image by giorgi_armani
Civilist x Nike SB Dunk Low
Civilist x Nike SB Dunk Low
Images by magic_tarantino