Skip to content
Upcoming

Christmas wishlist: 10 adidas sneakers voor onder de kerstboom

9 december 2020 13:00
Christmas wishlist: 10 adidas sneakers voor onder de kerstboom

Kerst staat voor de deur. Iedereen heeft zijn lijstje al geschreven of is al begonnen met de kerst aankopen. Wij hebben de perfecte adidas christmas wishlist gemaakt. De leukste adidas sneaker voor onder de kerstboom! De lijst bestaat uit een mix van de goedkoopste, meest populaire, nieuwe releases en exclusive releases! Alle sneakers zijn ook te score via dit blog! Het is druk bij de post punten, dus wees optijd met het bestellen.

1. adidas clean classics

We zien steeds meer sustainable sneakers op de markt komen. Grote sneakerfabrikanten brengen hun populaire sneakers uit op een nieuwe, duurzame manier. Ook adidas is hard aan het werk om zijn sneakers duurzaam te produceren. Eerder dit jaar dropte ze het adidas Clean Classic pack, waar hun klassiekers zijn omgezet in een duurzame sneaker. In totaal zijn het 13 sustainable sneakers!

Shop alle adidas Clean Classic’s HIER!

2. adidas OZWEEGO

adidas OZWEEGO is een adidas original sneaker. Dit jaar is de sneaker in een modern jasje gestoken. Wel duizende nieuwe colorways zijn te verkrijgen bij adidas! De sneaker is erg populair, er zit voor iedereen wel een tof kleurtje bij. Naast dat de OZWEEGO een te gek uiterlijk heeft, zijn ze ook nog een super comfortabel.

Bekijk HIER alle adidas OZWEEGO colorways.

3. adidas Stan Smith

Een echte klassieker en raakt nooit uit de mode. De witte sneaker met een gekleurde backtab is niet meer van straat weg te denken! De adidas Stan Smith is al jaren een favoriet en is het perfecte cadeau voor onder de kerstboom. Gelukkig is de sneaker niet duur, het kost je nog geen €100!

Scoor HIER de alle adidas Stan Smith’s!

4. adidas YEEZY 350

adidas en Kanye West werken al jaren samen aan te gekke sneakers. De YEEYZY’s zijn ongekend populair. Elke release is weer een hype, waardoor ze erg moeilijk te krijgen zijn. Gelukkig is daar StockX. Hier zijn de sneakers altijd te krijgen via resellers. Wel zijn de YEEZY 350 sneakers hierdoor een stuk duurder. Het meest populaire model is de YEEZY 350. Deze moet zeker op je adidas christmas wishlist!

Bekijk alle colorways op StockX. De prijzen verschillen per sneaker.

Christmas wishlist: 10 adidas sneakers voor onder de kerstboom

5. adidas Falcon

adidas Falcon was de afgelopen jaren erg populair onder de vrouwen. Nog steeds ik het een favoriet en komen we de sneakers nog vaak tegen. Ga los met kleuren combinaties of houd het rustig met basic kleuren.

Shop de adidas Falcon HIER!

6. adidas NMD_R1

Naast dat de NMD_R1 een super stoere sneaker is, zit hij ook nog eens super comfortabel. Dit is dan ook waar de sneaker om bekend staat. Alle colorways op deze sneaker doen het goed. Kies uit vele kleuren! De adidas NMD_R1 is vooral gewild onder de mannen.

Scoor alle colorways van de adidas NMD HIER!

7. adidas baby sneakers

Hoe schattig zijn deze baby sneakers! Het perfecte cadeau voor je zwangere vriendin! De sneakerstjes zijn gemaakt voor de kleinste voetjes. Shop deze baby adidas Superstar is verschillende kleuren. Of bekijk alle andere adidas baby sneakers.

Shop HIER!

Christmas wishlist: 10 adidas sneakers voor onder de kerstboom

8. adidas badslippers

Al sinds 1972 worden de adidas badslippers veel gedragen. Ze zijn super handig voor in en om het huis, bij het zwembad of op het strand. De badslippers komen in alle kleuren en maten. Scoor ze HIER!

9. adidas x Pharrell Williams

Rapper en zanger Pharrell Williams werkt al een tijdje samen met adidas. Al meerdere sneakers zijn uit deze samenwerking gekomen. De ene release gaat een stuk beter als de anderen, maar ze zijn zeker allemaal tof! Scoor de laatste paar colorways van deze samenwerking HIER!

10. adidas Gift card

We eindigen de adidas christmas wishlist met een gift card. Met een gift card zit je altijd goed! Kom je er niet uit met je cadeautje? Of weet je niet wat degene wil hebben? Laat ze zelf iets uitzoeken met de adidas gift card. Bepaal zelf hoeveel geld erop komt te staan. De gelukkige kan alles shoppen met de adidas gift card.

Shop de adidas gift card HIER!

Christmas wishlist: 10 adidas sneakers voor onder de kerstboom

Sneakerjagers Advent Calendar

Elke dag toffe, nieuwe prijzen in onze Sneakerjagers Advent Calendar. Tel met ons af naar kerst, met te gekke verrassingen. Open elke dag een nieuw deurtje en bekijk welke prijs er vandaag te winnen valt. De Advent Calendar is te vinden in de Sneakerjagers App. Zorg er wel voor dat je de laatste update hebt. Doe mee en win! Meer informatie over de win actie’s.