Skip to content
Staff Picks

Christmas Gift Guide – Sneakers onder de €50

8 december 2022 12:00
Christmas Gift Guide – Sneakers onder de €50

Er bestaat geen leuker kerstcadeau dan een nieuw paar sneakers. Vaak zit er helaas wel een aardig prijskaartje aan, maar gelukkig zijn er ook een aantal te koop voor een redelijke prijs. Om te laten zien wat je zoal kunt scoren, hebben wij een overzicht gemaakt van populaire sneakers die voor minder dan €50,00 te koop zijn!

In deze Christmas Gift Guide vind je sneakers onder de €50,00 van meerdere merken, in alle maten. Laat je inspireren!

Vans UA SK8-Hi Tapered

VANS UA SK8-Hi Tapered

We beginnen het overzicht met een clean sneaker van Vans. Het Sk8-Hi silhouet is een klassieker onder de sneakers en is onmisbaar in het straatbeeld. Doordat het bovenwerk volledig in het wit komt, is de schoen overal bij te dragen.

Reebok Classic Nylon

REEBOK Classic Nylon

Als volgt hebben we de Reebok Classic Nylon, met opnieuw een clean look. Het bovenwerk komt in een combinatie van van suède en nylon, wat zorgt voor een minimalistische stijl.

PUMA RBD Game Low Sneakers

RBD Game Low Sneakers

Met de PUMA RBD kun je niet fout gaan. Dit komt vooral door het zwarte bovenwerk en de sportieve look van de sneaker. Je shopt deze nu voor maar €44,95!

Nike SB Chron 2

Nike SB Chron 2

De Nike SB Chron 2 biedt enorm comfort, dit komt door de omsluitende pasvorm. De hiel en kraag geven steun aan de enkel. Voor contrast op het paartje is er een bruine zool aangebracht.

adidas Forum Low x SNS

adidas Forum Low x SNS

Een opvallende in het rijtje is deze adidas Forum Low, die normaal voor €119,00 te koop is. Het is een limited edition die ontworpen is samen met de retailer Sneakersnstuff. Het silhouet komt in een mix van imitatieslangenleer, suède accenten en goudkleurige merktekens.

Reebok Aztec II

REEBOK Aztec II

De Reebok Aztec II straalt vintage uit, met een voorgewassen suède en nylon bovenwerk, een EVA tussenzool en een retro gum rubberen buitenzool. De zwart met witte kleurencombinatie past bij veel verschillende items!

Nike Daybreak

Nike Daybreak

Een iets meer opvallendere colorway is deze blauwe Nike Daybreak. De sneaker heeft een bovenwerk van nylon en suède met een Obsidian leren swoosh.

Superga 2790 Linea Up Down

Superga 2790 Linea Up Down

De platformzool van deze Superga zorgt dat je stijlvol over straat kunt lopen, daarnaast zorgt deze zool dat je net even een paar centimeter langer bent. De vorm van de sneaker is geïnspireerd op die van tennisschoenen.

Converse One Star Ox

Converse One Star Ox

Deze Converse One Star Ox heeft een opvallend detail. Onder het groene tear away canvas bovenwerk zitten panelen in verschillende tinten blauw, wat dit paartje uniek maakt.

ASICS JAPAN S PF

ASICS JAPAN S PF

Als laatste hebben we de ASICS JAPAN S PF, net als de Superga sneaker heeft deze een platformzool die je naar een hoger niveau tilt. Jade groen is aangebracht op de binnenvoering, tong en rondom de toe, wat zorgt voor een chic stijl.

Dit waren een aantal sneakers die te koop zijn voor minder dan €50,00, hopelijk zat er iets voor je tussen! Voor meer inspiratie kun je @sneakerjagers volgen op Instagram. Vergeet vooral ook niet om de Sneakerjagers Adventskalender te bekijken, misschien win jij wel een nieuw paar Jordans!

Het team van Sneakerjagers wenst je alvast fijne feestdagen!