Skip to content
Upcoming

Check hier de Premium Nike Air Force 1 low ‘Paisley Swoosh’! ️‍🔥

3 april 2021 10:00
Check hier de Premium Nike Air Force 1 low ‘Paisley Swoosh’! ️‍🔥

Nike Air Force 1 komt met een superclean silhouet. Het nieuwe Paisley Swoosh design is er één om de Sneakerjagers reminder of pushnotificatie voor aan te zetten. Lees verder voor alle details en een gedetailleerde look.

Details van de sneaker

We kennen de Nike Air Force allemaal. Het model dat op 18 september 1947 uitkwam is een klassieker die nauwelijks is weg te denken als we praten over street- en footwear. Na vele colorways dropt de sneaker binnenkort in een frisse colorway met Paisley Swoosh details. Hopelijk zijn ze right on time om ermee te shinen tijdens de zomerse dagen. In de tussentijd kun je geniet van de onderstaande sneak peeks.

Nike Air Force 1 Paisley Swoosh DJ4631-200
Nike Air Force 1 Paisley Swoosh DJ4631-200
Nike Air Force 1 Paisley Swoosh DJ4631-200

De sneaker bestaat uit gebroken witte kleuren met paisley prints. De bovenkant bestaat uit gestructureerde stoffen panelen in tinten die wat weg lijken te hebben van de Sail colorway die in 2018 op Scott’s Air Force 1 verscheen. De Travis Scott Cactus Jack Paisley Skateboard Deck hebben alleen niks te maken met deze aankomende drop. Ook is deze sneaker rustiger qua uitstraling. De Sail en Cream textiele canvas bovenkant zorgen voor een frisse uitstraling. Verder heeft de sneaker een zwarte binnenzool en mesh tong. Tot slot is er een licht gombruine buitenzool aanwezig, die de look van de sneaker compleet maakt.

Nike Air Force 1 Paisley Swoosh DJ4631-200

Nike Air Force 1 ‘Paisley Swoosh’ | DJ4631-200

Een officiële Nike releasedatum is helaas nog onbekend. Door inside informatie weten wij al wel dat deze low-top Air Force 1 in de zomer zal verschijnen. Het is nog maar afwachten wat er uit de volgende updates zal blijken. De sneaker zal beschikbaar zijn vanaf €110 euro via Nike en geselecteerde retailers.

Nike Air Force 1 'Paisley'

DJ4631-200 · Prijs vanaf €162,-

Naar alle aanbieders

Via onze nieuwspagina en releasekalender houden wij jullie dagelijks op de hoogte over sicke sneakers en andere gerelateerde content. Check hier ook onze Sneakerjagers app en zet je pushnotification aan om nooit meer een nieuwe release te missen!