Skip to content
Upcoming

Check dit nieuwe model van adidas!

17 april 2018 13:17
Check dit nieuwe model van adidas!

Misschien heb je nog niet van de naam gehoord, maar onthoud het nieuwe model van adidas genaamd P.O.D.-S3.1! Dit is een van de nieuwste silhouetten. adidas is altijd aan het uitbreiden met nieuwe soorten silhouetten. Nu maakt adidas Originals zich weer klaar voor een nieuwe release op de BOOST-assisted sneaker. Het silhouet genaamd P.O.D.-S31 is de nieuwe aanvulling op de BOOST-famillie.

De sneaker heeft een sportieve, functionele uitstraling die doet denken aan de adidas UltraBOOST silhouetten. De P.O.D.-S3.1 is zeker anders dan alles was we ooit gezien hebben, om te beginnen kijk de tong! Dit keer heeft de nieuwe sneaker een sok-achtige bovenwerk en een gesegmenteerde tussenzool. De sneaker heeft ”BOOST” op de achterzijde en beschikt over schuim in de buurt van de teen. Het nieuwe adidas silhouet wordt in 4 verschillende colorways gedropt.  De nieuwe P. O. D.-S3.1 heeft een strak design en beschikt over een BOOST zool.

Er is helaas nog geen officiële releasedatum bekend. Houd goed onze releasekalender in de gaten voor meer informatie! Wil je bij onze huidige adidas collectie kijken? Klik dan hier.


adidas P.O.D.-S3.1

Releasedatum: TBA
Colorway: Corce Black/Core Black/FTWR White
Stylecode: B37366


adidas P.O.D.-S3.1

Releasedatum: TBA
Colorway: Greythree/Greythree/Solarange
Stylecode: B37365


adidas P.O.D.-S3.1

Releasedatum: TBA
Colorway: Grey one/ Grey one/ FTWR White
Stylecode: B37452


adidas P.O.D.-S3.1

Releasedatum: TBA
Colorway: Core Black/Core Black/Solar Red
Stylecode: B28080