Skip to content
Upcoming

Check deze vrolijke T&C Surf x Vans collectie

9 juli 2018 14:57
Check deze vrolijke T&C Surf x Vans collectie

Vans is weer terug op het samenwerkingspad terwijl ze hun krachten bundelen met Hawaiiaanse merk T & C Surf. De twee partijen zijn bijeen voor een capsulecollectie bestaande uit co-branded sneakers en kleding. Met twee klassieke silhouetten: de Vans Sk8-Hi in zwart en in geel, en de Vans Authentic in blauw wit.

Beide schoenen maken gebruik van vrolijke kleuren en geblokte printjes. Een Sk8-Hi is bedekt in zwart wit geruite patronen en het klassieke Yin yang-logo van T&C Surf op de enkel. Een klassiek zwart-wit Vans-ruitpatroon zit op de tussenzolen. De andere Sk8-Hi is zwart met geel. In plaats van blokjes is deze bedekt in Yin en yang log’s. Het authentic model is blauw met wit. Ook die heeft het zwart witte blokjes patroon op de zool. De toebox is blauw en de rest van de schoen is bedekt in een blauw wit geblokt patroon. De capsulecollectie wordt aangevuld met slides, een hoed, shirts (zowel met lange als korte mouwen) en boardshorts.

De collectie staat gepland om te releasen tijdens een speciaal evenement in Waikiki op 6 juli. Of de collectie ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn is nog niet duidelijk. Houd daarvoor de releasekalender in de gaten. Bekijk hieronder alle items in de collectie.