Skip to content
Upcoming

Check deze nieuwe Pop/Miffy 2.0 kledingcollectie drop!

9 april 2021 12:00
Check deze nieuwe Pop/Miffy 2.0 kledingcollectie drop!

Het Nederlandse skate label, Pop Trading Company, dropt aanstaande zaterdag 10 april 2021 de Pop/Miffy 2.0 kledingcollectie. De collectie is verkrijgbaar in de online POP winkel. Dit is alweer de tweede samenwerking met het Nederlandse karakter Nijntje. Nijntje staat internationaal bekend als Miffy. Vandaar dat er voor de benaming ‘Miffy’ is gekozen. Het karakter dat officieel bedacht is door Dick Bruna, geeft de collectie een youthful look and we’re living for it!

Pop/Miffy 2.0 kledingcollectie

De collectie bestaat uit corduroy broeken met een geborduurd Nijntje patroon, gestreepte crewneck long-sleeve tees, korte mouwen t-shirts, een hooded sweat met Nijntje chenille applique, petten, sokken en tot slot de Converse sneakers. Daarnaast is er op elke piece het iconische personage te zien die de designs afmaken. Check hieronder de sneakpeaks uit de opkomende collectie!

Pop/Miffy 2.0 kledingcollectie 2021
Pop/Miffy 2.0 kledingcollectie 2021

Pop/Miffy by Converse CONS JP Hi

De Pop/Miffy by Converse CONS zijn vanaf woensdag 14 april 2021 beschikbaar voor €85,-. Daarnaast zijn er een gelimiteerd aantal maten beschikbaar in US-male size 4 – 12. Er zijn 100 paar Pop/Miffy by Converse CONS beschikbaar en zij zullen via een verloting worden verkocht. Deze trekking sluit op 11/04/2021 om 09.00 GMT.

Geef via de onderstaande links uw gegevens op om mee te doen aan de verlotingen voor de aankoop van de Pop/Miffy by Converse CONS JP Hi. Kies voor welke jij je wil aanmelden en dan kiezen zij de winnaars willekeurig. Daarnaast houden zij je binnen een dag na de trekking op de hoogte van de stand van zaken.

  1. Offwhite – Aanmelden
  2. Zwart – Aanmelden
  3. Geborduurd koord – Aanmelden
By Pop/Miffy 2.0

‘Niet gewonnen? Maak je geen zorgen, we zorgen voor extra voorraad om 00:01 CET 14 april beschikbaar te zijn voor iedereen in onze online winkel.’ – POP/Miffy

Blijf via onze nieuwspagina en Instagram dagelijks op de hoogte over sneaker en streetwear gerelateerde informatie. Daarnaast hebben wij ook een sneaker releasekalender, waarmee jij nooit meer een sneaker release mist!