Skip to content
Upcoming

Check deze ”chunky” Puma sneaker!

27 maart 2018 12:04
Check deze ”chunky” Puma sneaker!

De chunky sneaker is een populaire trend die iedereen kent! Het luxury merk Balenciaga heeft deze trend gestart en steeds meer merken doen mee. Nu heeft Puma een nieuwe colorways ontworpen die meedoen aan de ”Dad Shoe” trend. Het sneaker model genaamd ”Prevail OG” is een retro runner met zwarte accenten op de witte boven-en tussenzool. Puma’s Trinomic technologie zorgt voor een comfortabele pasvorm.

Wat is Trinomic technologie precies? In de jaren ’90 introduceerde Puma de Trinomic technologie voor het eerst. De technologie beschikt over rubberen zeshoek cellen die kunnen in-en uitvouwen. Dit zorgt voor flexibiliteit en stabiliteit .

De sneaker komt in twee verschillende colorways, paars en groen. Beide sneakers beschikken over zwarte strepen. De colorways zorgen bij de sneakers dat ze meer opvallen. Het bovenwerk is van mesh. De strepen zijn van leer en geven een luxe uitstraling. De zool is van rubber en geeft een ‘chunky’ feeling.

De sneakers worden op 31 maart gereleased! Houd goed onze releasekalender in de gaten als jij deze kicks wilt hebben! Klik hier om bij onze andere ”chunky” collectie te kijken.


Puma Prevail OG ”Black”

Releasedatum: 31 maart, 2018
Prijs: €110,00
Colorway: Puma Black – Puma White – Ocean Depths – Dazzling Blue
Stylecode: 364106 03
Shoplist: Klik hier>>


Puma Prevail OG ”Grape Kiss”

Releasedatum: 31 maart, 2018
Prijs: €110,00
Colorway: Puma Black – Puma White – Grape Kiss – Mineral Yellow
Stylecode: 364106 02
Shoplist: Klik hier>>