Skip to content
Upcoming

Check de Vans ‘Anaheim Factory’ collectie!

19 maart 2018 14:26
Check de Vans ‘Anaheim Factory’ collectie!

Vans heeft een nieuwe collectie ontworpen! De nieuwe collectie genaamd ‘Anaheim’ en bevat veel verschillende modellen en colorways. De Anaheim Factory collectie is een eerbetoon aan de eerste productielocatie van Vans in Anaheim (Californië). Vans heeft verschillende modellen gebruikt in dit pack namelijk, de authenthic 44, Mid Skool 37, Classic Slip-on 98 en de Slip-On 47. Elk design bevat de originele stijlcode en heeft een vintage colorway. De sneakers komen in 3 verschillende colorways, zwart, bordeauxrood en blauw/geel. De sneaker is vernieuwd en bijgewerkt met de Vans ultraCrush sok voering wat goed comfort biedt.

De Anaheim Factory Authentic 44 heeft allerlei retro details zoals katoenen veters, het oorspronkelijk gebruikte tijk en bovenwerk van zwaar canvas om de look af te ronden.

De Mid Skool DX heeft een grote en zachte heel tab die meer bescherming geeft bij de enkel. Ook beschikt de sneaker de typische Vans strepen op de zijkant, het logo op de hiel en tong.

De Slip-On 47 is voor het eerst uitgebracht in 1980 en is sindsdien een belangrijke sneaker in de Vans lijn. Het model heeft een laag profiel, en heeft opvulling langs de kraag van de sneaker. De Slip-On 47 heeft klittenband op het bovenwerk waardoor de schoen makkelijk aan en uit gaat. De Classic Slip-On 98 is zonder klittenband.


Vans Anaheim Factory Authenthic 44 MEN

Prijs: €75,00
Colorway: Og Blue
Stylecode: VA38ENQA5
Shoplink: Klik hier >>


Vans Anaheim Factory Mid Skool 37

Prijs: €90,00
Colorway: Black-White
Stylecode: VA3MUOQF6
Shoplink: Klik hier >>


Vans Anaheim Factory Classic Slip-On 98

Prijs: €75,00
Colorway: Black-White
Stylecode: VA3JEXQF6
Shoplink: Klik hier >>


Vans Anaheim Factory Slip-On 47

Prijs: €80,00
Colorway: Zwart
Stylecode: VA3MVAMR2